Kuva: AOP

Meemisuosikki Salt Bae avasi uuden ravintolan Lontooseen, hinnat puhuttavat somessa: "Onko hän okei?"

29.09.2021 16:15 - Iiro Myllymäki

Ravintoloitsija Nusret Gökçe on avannut Lontooseen uuden luksusravintolansa, ja laskukuitista leviää nyt kuva somessa.

Meemisuosiosta tunnettu kokki ja ravintoloitsija Nusret Gökçe, 38, on avannut uuden ravintolan Lontooseen, mikä on herättänyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Paremmin Salt Bae -nimellä tunnetun miehen uuden ravintolan hinnat ovat ihmetyttäneet monia.

Turkkilainen kokki nousi suureen nettisuosioon vuonna 2017, kun hänestä lähti leviämään video, jossa hän suolaa lihaa omintakeisella tyylillä. Gökçe toimii ravintoloitsijana nimeään kantavassa Nusr-Et-pihviravintolaketjussa, jolla on nyt 15 ravintolaa eri puolilla maailmaa. Lontoon-ravintola on avattu Park Tower Hotelin yhteyteen.

Netissä on nyt hämmästelty Lontooseen avatun ravintolan korkeita hintoja. Somessa jaetaan muun muassa kuvaa ravintolan laskusta, jossa näkyy, että esimerkiksi neljästä Red Bull -juomasta saa ravintolassa maksaa 44 puntaa, eli noin 51 euroa.

”44 puntaa neljästä Red Bullista? Onko Salt Bae ihan okei?” kysyy kuittikuvan jakanut Twitter-käyttäjä.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Myös moni muu on yhtynyt ihmettelyihin.

”On halvempaa lentää Turkkiin Salt Baen ravintolaan kuin mennä Lontoon-ravintolaan. Yhdeksän puntaa [10,40 euroa, toim. huom.] kokiksesta”, kirjoittaa eräs.

Myös ravintolan pihviannosten hinnat on nostettu somekommentoinnissa esiin. Erään tomahawk-pihviannoksen hinta kohoaa peräti 1680 euroon.

Lue myös: Mistä korona-ajan suosituin meemi on peräisin? Jäljet johtavat sekä Venäjälle että Ghanaan

Lue myös: Ben Affleck poistui surullisena Jennifer Lopezin luota - monille tuli mieleen tunnettu meemi

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat