Kuva: Shutterstock

3 horoskooppimerkin kohdalla ura lähtee tulevana vuonna lentoon - odottaako menestys merkkiäsi?

26.12.2021 22:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Uutena vuonna uudet tuulet puhaltavat myös monen uralla.

Tähän aikaan vuodesta suunnataan katse jo malttamattomana tulevaan ja yritetään arvuutella, mitä uudella vuodella on tarjottavanaan. Kolmelle horoskooppimerkille uusi vuosi näyttäisi tuovan ainakin myötäistä tuulta urapolulla.

Kaksoset

Kaksosilla on pitänyt kiirettä, mutta ensi vuonna ura ampaisee aivan odottamattomiin ulottuvuuksiin ja kaksosille myös selviää kirkkaammin, mitä uraltaan todella toivoo. Kaksosten kannattaakin koittaa priorisoida asioita, sillä yht'äkkiä tehtävää on paljon ja voimavarat eivät välttämättä riitä kaikkeen, vaikka alkuinnostuksessa sellainen illuusio olisikin. Kaksosilla pysyy tosin luonnostaankin monta rautaa helpommin tulessa, joten merkki saattaa salaa jopa nauttia hälinästä.

Rapu

Rapu on edennyt kohti tavoitteitaan hitaasti, mutta sitäkin varmemmin. Ensi vuonna merkki saakin vihdoin huomata, että kova työ alkaa tuottaa myös hedelmää. Ravun eteen tulee ensi vuonna suuria harppauksia uralla ja suuriin saappaisiin astuminen saattaa aluksi tuntua jopa stressaavalta. Paniikki on kuitenkin väliaikainen vaihe ja pahimman hässäkän jälkeen merkki pääsee myös hengähtämään.

Kalat

Vuosi tulee olamaan muutoksen ja kasvun vuosi sekä kalojen uralle, että merkille itselleenkin. Kaloille tarjoutuu tulevana vuonna kiinnostava mahdollisuus toisen perään, mutta merkin kannattaa olla myös tarkkana, ettei haksahda johonkin, joka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.

Lue myös: 4 horoskooppimerkkiä, joita sitoutuminen houkuttaa tänä talvena - katso, onko oma merkkisi joukossa

Lue myös: Mitä rakkaushoroskooppi lupaa ensi vuodelle? Katso oman merkkisi ennustus

Lähde: Elite Daily

Uusimmat