Kuva: Shutterstock

Mitä rakkaushoroskooppi lupaa ensi vuodelle? Katso oman merkkisi ennustus

05.12.2021 14:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Osalla merkeistä edessä on suuria päätöksiä ja osalla muutoksen tuulia.

Vuoden viimeisenä kuukautena on aika muistella kulunutta vuotta, mutta myös kääntää katse tulevaan ja pohtia, mitä uudella vuodella on tarjottavanaan. Tuleva vuosi lupailee eri horoskooppimerkeille rakkauden suhteen hieman eri asioita.

Oinas

Oinaalla on odotettavissa menestyksekäs vuosi rakkaudessa. Merkki tuntee olonsa harmoniseksi, mutta on myös valmis hyppäämään rytinällä suhteeseen. Tänä vuonna oinas voi hyvinkin olla valmis sitoutumaan, joten myös kumppani kannattaa valita sen mukaan.

Härkä

Härän vuonna tulevat puhaltamaan muutoksen tuulet. Härkä pohtii, mitä haluaa ja mitä ehdottomasti ei halua. Härkä haluaa vähintäänkin ravistella tuttua suhdettaan, mutta erokaan ei ole merkin kohdalla poissuljettu vaihtoehto.

Kaksoset

Kaksoset ei ole merkeistä taipuvaisin sitoutumiseen, mutta ensi vuonna asiaan voi olla luvassa muutos. Tänä vuonna vilkkaan kaksosten täysi huomio siirtyykin sitoutumiseen ja syvemmän yhteyden tavoitteluun.

Rapu

Rapu on viime aikoina tuskaillut, ettei rakkauselämässä tapahdu mitään. Ilmiölle löytyy selitys myös taivaalta, superhidas planeetta Pluto on pitkään majaillut vastakkain ravun merkin kanssa, mutta on onneksi jo pian ohittanut merkin. Rapu saa ensi vuonna kuitenkin myös aivan uusia ja mullistavia oivalluksia, mikä viedä myös kommunikaation kumppanin kanssa uudelle tasolle.

Leijona

Sitoutuminen houkuttaa ensi vuonna leijonaa ja merkki onkin valmis tekemään töitä lujan parisuhdeen löytämiseen ja rakentamiseen. Leijona kokee, että ensi vuosi on hyvä hetki ottaa suhteissa seuraavia askelia.

Neitsyt

Neitsyttä odottaa suuri vuosi rakkaudessa. Ensi vuosi on loistava sauma esimerkiksi suhteen viemiseen seuraavalle tasolle ja neitsyttä odottaakin kenties yksi parhaista vuosistaan, mitä tulee rakkauteen.

Vaaka

Vaaka saattaa kohdata haasteita ensi vuoden suhteissaan. Tuleva vuosi ei välttämättä ole vaa'alle suuri rakkauden vuosi eikä kahnauksilta parisuhteessakaan vältytä. Merkin on kuitenkin syytä yrittää ottaa riitatilanteissa rauhallisesti ja keskittää huomionsa siihen, mikä on hyvin.

Skorpioni

Skorpionin vuosi tulee olemaan täynnä muutoksia, loppuja, mutta myös uusia alkuja. Merkin ei kuitenkaan kannata pelätä muutosta, sillä se voi tuoda mukanaan myös suurta kasvua tai mahdollisesti vihdoin rohkaista lähtemään onnettomasta suhteesta.

Jousimies

Jousimies tulee ensi vuonna nautiskelemaan tasaisesta tyytyväisyydestä kaikilla elämän osa-alueilla, myös rakkaudessa. Jousimies saa siis suhteensakin rullaamaan hyvin ja vuosi voi olla suotuisa jopa edistysaskelien ottamiselle suhteessa.

Kauris

Rakkauden planeetta Venus asettuu kauriin merkkiin ja se näkyy niin, että kauris sijoittaa romanttiset suhteensa kaiken muun edelle. Kauriilla onkin suuri pyrkimys saada suhde ottamaan askeleen eteenpäin ensi vuonna eikä sen suhteen olekaan mitään syytä epäröidä, sillä tähdet ovat kauriille suotuisassa asennossa.

Vesimies

Vesimiehen vuodessa tärkeää tulee olemaan pysyvyys ja luotettavuus. Vaikka kaikki muut asiat eivät putkeen menisikään, vesimies voi turvautua kumppaniinsa ja tuntea hänestä kiitollisuutta. Ensi vuoden mahdolliset haasteet lähentävätkin vesimiestä kumppanin kanssa entisestään.

Kalat

Kalat löytää ensi vuonna entistäkin rakastavamman ja lempeämmän version itsestään. Ensi vuonna voikin siis tuntua hyvältä ajalta tehdä suuria päätöksiä parisuhteessa.

Lue myös: 4 horoskooppimerkkiä, joita sitoutuminen houkuttaa tänä talvena - katso, onko oma merkkisi joukossa

Lue myös: 5 horoskooppimerkkiä, jotka todennäköisimmin retkahtavat eksään - onko omasi joukossa?

Lähde: Bustle

Suosittelemme

Uusimmat