Kuva: AOP / Kimmo Brandt

Käärijän asunnossa voi nyt majoittua kuka tahansa - hinta on kuin viiden tähden hotellilla

28.11.2023 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Käärijä vuokraa Malmin asuntoaan Airbnb-sivuston kautta.

Nyt kuka tahansa voi majoittua Käärijän asunnossa.

Suomea viime vuonna Liverpoolin Euroviisuissa edustanut ja Euroviisujen myötä tunnetuksi tullut artisti vuokraa Helsingin Malmin asuntoaan Airbnb-sivuston kautta.

Käärijä kuvailee ilmoituksessa, että kenen tahansa on nyt mahdollista päästä näkemään, miten hän asui Malmilla. Ilmoitus on muotoiltu niin sanotusti rallienglannilla, josta tuli Euroviisuissa jopa eräänlainen tavaramerkki heikosti englantia puhuvalle artistille. Lisäksi artisti luettelee, että asunnossa on mahdollisuudet esimerkiksi television katseluun tai ruuanlaittoon, joskin hän itse tyytyi useimmiten tilaamaan pitsaa. 

"Hi This is me Käärijä and welcome to my home haha! Have you ever think how I live once in Malmi? Now you can come and feel yourself how it feels. Yes Yes I know you will like. I have tv and playstation 4 and you can cook if you can. I didnt cook I order pizza yes yes. Nice home, malmi beutiful place. I welcome you. Enjoy!" Käärijä kirjoittaa.

Asunto on myös sisustettu teemaan sopivasti tietenkin niin sanotulla "käärijänvihreällä", joka on Kotimaisten kielten keskuksen mukaan jo vakiintunut sana suomen kielessä.

Vaikka kyseessä on yksiö, on sillä silti hintaa. Yhdeksi yöksi asuntoon pääsee 315 eurolla eli huomattavasti kalliimmalla kuin moneen tasokkaaseen hotelliin esimerkiksi Helsingin ydinkestustassa.

Pääset katsomaan ilmoituksen täältä.

Käärijä ponnisti UMK:n ja Euroviisujen myötä vielä melko tuntemattomasta nimestä Suomen kuunnelluimmaksi artistiksi. Tuolloin juuri UMK:n voitettuaan Käärijä kommentoi uutta tilannetta Voice.fi:lle. Voit kuunnella haastattelun alta tai Podplaysta.

Lue myös: Käärijä on valittu Vuoden nimeksi - katso valintaperusteet

Lue myös: Käärijä esitti presidentti Sauli Niinistölle pyynnön - katso, mitä presidentti vastasi

Lue myös: Cha Cha cha on ylittänyt 100 miljoonan kuuntelun rajan

Kilpailut

Uusimmat