Kuva: Shutterstock

MobilePayn uusi versio toi mukanaan kaivatun ominaisuuden - katso mikä kaikki muuttui

23.01.2024 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Uusi versio on saatavilla tästä päivästä lähtien.

MobilePay-sovellus on tänään vaihtunut uuteen versioon. Uudessa sovelluksessa on lukuisia uusia ominaisuuksia. 

Sovelluksen yksi odotetuimmista ominaisuuksista lienee WeShare-toiminto, joka helpottaa kulujen jakamista porukan kesken. Uusi ominaisuus on nimeltään Kuluporukka ja se tarjoaa helpon tavan jakaa kuluja ystävien tai vaikka perheenjäsenten kesken.

Uutena mukaan on otettu myös keskustelutoiminto, joka tekee maksamiseen liittyvän viestittelyn helpoksi. Turvallisuutta on haluttu lisätä mahdollisuudella estää toinen käyttäjä, jos henkilö ei halua olla toisen käyttäjän kanssa yhteyksissä. 

Turvallisuuden nimissä jokainen käyttäjä on sovelluksessa virallisella koko nimellään, mukaan lukien mahdolliset toiset nimet. Lempinimen, nimimerkin tai keksityn nimen käyttäminen ei ole sovelluksessa enää mahdollista.

Myymäläympäristöissä maksamista on sujuvoitettu, kun maksaminen perustuu jatkossa Bluetoothin sijasta QR-koodien käyttöön. Uusi sovellus tarjoaa kauppiaalle lisäksi mahdollisuuden lähettää asiakkaalleen maksupyynnön skannaamalla QR-koodin tämän sovelluksesta. Tätä ominaisuutta voi käyttää myös käyttäjien kesken puhelinnumeron.

Uuden sovelluksen käyttöönotto on helppoa. Mikäli puhelimessa on käytössä automaattiset päivitykset, hoituu homma itsestään. Se on myös mahdollista ladata sovelluskaupasta. Uuteen sovellukseen ensimmäistä kertaa kirjautuessa käytetään henkilökohtaista PIN-koodia. Jos PIN-koodin on unohtanut, tunnistautua voi myös pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.  

Lue myös: MobilePay päivittyy - tarjoaa etenkin lisää turvallisuutta

Lähde: Mobilepay

Kilpailut

Uusimmat