Kuva: AOP

Rautatientorin lisäksi myös moni muukin metroasema sulkeutuu - katso kesän poikkeusaikataulut

07.05.2024 11:15 - Jasmin Mikkilä / jasmin.mikkila@bauermedia.fi

Kesäkuun alusta alkaen myös raitiovaunujen reitit muuttuvat.

Metroliikenteessä on poikkeuksia kesällä 2024 niin keskustassa kuin Itäkeskuksen ja Mellunmäen välillä, kerrotaan HSL:n tiedotteessa. Poikkeusten aikana HSL järjestää korvaavaa bussi- ja raitiovaunuliikennettä.

Rautatientorin paloturvallisuutta parannetaan, minkä vuoksi asema suljetaan kesän ajaksi, 3. kesäkuuta - 1. syyskuuta välillä. Metron pääteasemat ovat Kamppi Espoon suunnasta sekä Helsingin yliopisto Itä-Helsingin suunnasta.

Mellunmäen metroasema on kiinni 3. kesäkuuta - 8. syyskuuta Länsimäentien ylittävän metrosillan korjausten vuoksi. Kontulan asema on suljettuna 24. kesäkuuta - 4. elokuuta aseman peruskorjausten vuoksi. Myös Myllypuron metroasema suljetaan 8. heinäkuuta, ja se aukeaa uudestaan 4. elokuuta. Syynä Myllypuron metroaseman sulkeutumiselle on metroradan siltojen peruskorjaukset.

Kesäkuun alusta alkaen myös raitiovaunujen reitit muuttuvat ja junaliikenteessä nähdään poikkeuksia. Pääradalla junat kulkevat tavallista harvemmin, ja rantaradan liikenne katkeaa kuukaudeksi Leppävaaran länsipuolella juhannuksen jälkeen. Reittien muutokset voi tarkistaa HSL-sovelluksen tai hsl.fi:n reittioppaan avulla.

Lue myös: Tänä keväänä syytä varautua poikkeusjärjestelyihin liikenteessä - taustalla kuitenkin ilahduttava syy

Lue myös: VR laajentaa toimintaansa sähköbusseihin - aloittaa toimintansa Tukholmassa

Lue myös: Huolestuttava käytös lisääntyy liikenteessä kesäkelien saavuttua - karut esimerkit vapulta

Lähde: HSL

Kilpailut

Uusimmat