Kuva: Shutterstock

Imagen paperiversio lopetetaan, ja tilalle tulee jotain aivan muuta: "Tekeminen ei ole loppumassa"

23.05.2024 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Image kuuluu A-lehtiin.

Image-lehden paperinen versio lopetetaan, ja samalla lehti siirtyy täysin digitaalisen muotoon, kerrotaan lehteä julkaisevan A-lehtien tiedotteessa.

Aikaisemmin 11 kertaa vuodessa ilmestynyt lehti julkaistaan jatkossa vain Apu360-palvelussa. Lehti on saatavilla siellä jo nyt. 

Tiedotteessa vakuutetaan, että Imagen sisältö pysyy jatkossakin yhtä monipuolisena. Lehti on tunnettu syväluotaavista ja pitkistä ilmiö- ja henkilöjutuistaan. Päätoimittajana jatkaa lehden nykyinen päätoimittaja Niklas Thesslund, joka uskoo, että lehden sisältö ei tule julkaisuformaatin muutoksen myötä kärsimään, sillä näkemykselliset jutut säilyvät silti.

- Printtilehti on fyysinen esine ja siksi on helppo ajatella, että juuri se on brändin ydin mutta eihän se niin ole. Ei julkaisuformaatti ole brändin ydin vaan näkemykselliset jutut, joiden tekeminen ei ole loppumassa mihinkään. Ilman muuta paukut kannattaa laittaa siihen, että saadaan tehtyä mahdollisimman hyviä juttuja sinne, missä ihmiset muutenkin ovat eli digiin. Ovathan esimerkiksi Facebook ja Instagram ihan melko tunnettuja brändejä, vaikka eivät ole koskaan ilmestyneet paperilla, Thesslund kommentoi tiedotteessa. 

Digitaalinen Apu360-sovellus tuo myös monia sellaisia etuja, jotka eivät ole printtimedian tavoitettavissa. Palvelusta löytyy Imagen lisäksi muitakin brändejä, ja Imagen nykyiset tilaajat saavat käyttöönsä Apu360-sovelluksen tilauksen. Tilaajiin ollaan yhteydessä erikseen.

- Uusi Apu360-sovellus on hiton hyvä digitaalisen journalismin palvelu, jossa on printtiin nähden sellaisia etuja, että juttuja voi kuunnella, palvelu mahtuu taskuun ja juttuja on useammalta brändiltä ja monesta aihepiiristä. Ilman muuta Imagen kannattaa olla tuollaisessa mukana ja toivottavasti lukijatkin ovat, Thesslund jatkaa.

Imagen viimeinen painettu numero ilmestyy elokuussa 2024. Image on pitkäikäinen lifestyle-lehti, jota on julkaistu jo vuodesta 1985. Lehteä julkaisee A-lehdet.

Lue myös: Näet Instagramissa jatkossa vähemmän poliittista sisältöä - Meta muuttaa käytäntöjään

Lue myös: Vuoden vaikuttaja on valittu - katso kaikki Tubecon Awards 2024 voittajat

Lähde: A-lehdet

Kilpailut

Uusimmat