Energiajuomamainos aiheutti kohun - poistettiin televisiosta! Katso

15.03.2012 16:45 - Eeva Rajala

Red Bull julkaisi tällä viikolla uuden televisiomainoksensa Etelä-Afrikassa, joka herätti heti kristillisten aktivistien vihan.

Puolen minuutin mainoksessa nähdään piirretty Jeesus, joka on perin tylsistyneen näköisenä kalastusretkellä kahden opetuslapsensa kanssa. Hän saa tarpeekseen huonosta kalaonnesta nousee veneestä keskellä järveä ja toinen opetuslapsista kysyy, miten hän voi kävellä vetten päällä.

Toinen opetuslapsi pohtii, että Jeesus on tainnut nauttia Red Bullia, koska se antaa siivet. Jeesus-hahmo vastaa, ettei kyseessä ole mikään ihme: Täytyy vain tietää, missä kohtaa veden pinnan alla astinkivet ovat.

Kristilliset televisionkatsojat alkoivat heti vastarintaan nähtyään mainoksen Greyn Anatomia -sarjan mainostauolla maanantaina. Timeslive-sivuston mukaan valituksia ehti tulla yli 100 vajaassa päivässä ja todennäköisesti valitusten määrä on tällä hetkellä noussut useisiin satoihin.

Red Bull ei ole virallisesti kommentoinut mainosta, yrityksen edustajan mukaan mainos on nyt poistettu televisiosta. Mitä mieltä olet, olisiko tästä mainoksesta pitänyt jonkun loukkaantua?

Lähde: Timeslive

Kilpailut

Uusimmat