Näissä häätansseissa on asennetta - katso hulvattomat videot!

22.03.2012 21:30 - Rea Tallgren

Perinteiset häävalssit ovat jäämässä yhä enemmän erikoisten ja omalaatuisten tanssien varjoon. Esimerkkiä näyttävät nämä pariskunnat, jotka eivät häätansseissaan todellakaan ole menneet siitä, missä aita on matalin.

Erikoisia häätansseja yhdistää muutama asia. Kaikki niistä vaativat suunnittelu ja harjoittelua. Lisäksi useat näidenkin videoiden tansseista vaativat kovaa kuntoa, sillä ne voivat kestää usean minuutin ajan.

Yhdistävä tekijä kaikissa tansseissa ja niitä tanssivissa pareissa on kuitenkin huumorintaju ja hyvä asenne. Niin ja se, että naisilla on käytännölliset kengät, joilla revitellä.

Tällä pariskunnalla mukaan häätanssiin liittyvät myös morsiusneidot ja bestmanit.

Olgan ja Eddien häätanssi saa vieraat villiintymään. Pariskunta yhdistelee tanssissaan erilaisia tyylejä ja eri hittikappaleita.

Tämä pariskunta kertoo nauttineensa häätanssinsa harjoittelusta suunnattomasti. Häätanssissa yhdistyvät muun muassa Michael Jacksonin ja Jamiroquain musiikki.

Tähän häätanssiin on nähty vaivaa tosissaan. Myös tanssiporukka on isompi kuin monilla; tarjoilijoiksi naamioituneet tanssijat nimittäin valloittavat tanssilattian hääparin kanssa.

Tällä videolla nähdään muun muassa moonwalk sekä sulhasen upea glitter-hanska.

Lähde: Youtube

Kilpailut

Uusimmat