Suomalaisyritys tarjoaa eroottista siivousta: Bikineissä tai alasti

30.03.2012 20:15 - Rea Tallgren

Tamperelaisnainen pisti yrityksen pystyyn kaksi viikkoa sitten. Lady Bikini-siivouspalvelun nettisivut ehtivät jo kaatua suuren kävijäryntäyksen vuoksi.

Lady Bikini -siivouspalvelu tarjoaa nimensä mukaisesti siivouspalvelua, jonka aikana siistijä on pukeutunut bikineihin. Valittavana on myös eroottiseen alusasuun pukeutunut, yläosaton tai kokonaan alaston siivooja.

Naisen mukaan hän oli keksinyt laittaa yrityksen pystyyn kun oli hoksannut omaavansa kaikki toimenkuvaan tarvittavat ominaisuudet. Siivouskokemusta "miesten alalla" siviiliammatissa aiemmin työskennelleellä bikinsiivoojalla on lähinnä vapaa-ajan putsaushommista.

- Täytyy myöntää, että siivousjälkeä tärkeämpää on ehkä se, miltä näyttää, palvelun perustaja kertoo Voicelle.

Asiakkaat saavat nauttia siivouspalvelusta "katsoa saa, koskea ei" periaatteella. Myöskään minkäänlainen kuvaaminen ei ole sallittua siivoojan työskennellessä.

-  Olen tehnyt hyvin selväksi, missä raja menee. Tyypillinen asiakkaani on aikuinen mies, joka on kiinnostunut eroottisesta siivouspalvelusta, bikinisiivooja kertoo.

Siivoamispalveluiden hinnat elävät sen mukaan, kuinka paljon pintaa siivooja paljastaa. Hinnat vaihtelevat 95 eurosta 185 euroon tunnilta.

- Jatkossa olisi kiva saada miessiivoajia ja erilaisia naisia, olisi sitten enemmän valikoimaa asiakkallekin, nainen kertoo Voicelle.

Siivousfirman tukikohta on Tampereella, mutta siivoamispalveluita on tilattavissa myös muualle Suomeen.

Kilpailut

Uusimmat