Mies: Näihin naistyyppeihin törmäät joka baarissa - katso lista

15.05.2012 12:45 -

Brobible-sivu koosti hauskan listan naistyypeistä, joita tapaa jokaisessa baarissa.

Meni minne päin maailmaa tahansa, tulee baareissa vastaan saman persoonallisuustyypin omaavia naisia.

Katso alta kieli poskessa laadittu lista 10 naistyypistä, joita epäilemättä kaikki miehet ovat kohdanneet.

1. Helppo nakki

Kaikki ovat tavanneet tällaisen naisen lukemattomia kertoja, joka puolella maailma. Monet miehet pitävät tällaista naista sopivana kumppanina kello aamukahden jälkeen. Ennen sitä kuitenkin turha helppous ei välttämättä ole kaikkien vetoavinta.

Mahdollisuus iskemiseen: 98 % (seksi voi epäilemättä olla rentoa ja hauskaa, mutta muista ehkäisy)

2. Salainen hurjapää

Salaiset hurjapäät eivät välttämättä äkkiseltään herätä huomiota, mutta kahden kesken aikaa viettäessä tämän tyyppinen persoona voi usein olla kaikkein hauskinta seuraa.

Tällainen tapaus usein istuu ystäviensä kanssa tanssilattian laitamilla ja katsoo pitkin nenänvartta "helppoja naisia". Samalla hän kuitenkin toivoo, että joku huomaisi hänetkin. Salaiseen hurjapäähän kannattaa kuitenkin yrittää tutustua, sillä luvassa voi hyvinkin olla mukava yllätys.

Mahdollisuus iskemiseen: 48 % (muista, hän on kuin kätketty aarre)

3. "Yksi jätkistä" -tyttö

Tämä nainen voi olla todella kuuma tai toisaalta epäviehättävä. Ulkonäöllä ei kuitenkaan ole väliä, sillä hän on "yksi jätkistä". Hän ei tilaa baarissa erikoisia drinkkejä tai makeita siidereitä vaan kittaa kaljaa. Hän myös tietää yhtä paljon urheilusta kun miehet.

Mahdollisuus iskemiseen: 15 % (sillä on todennäköistä, että jossain vaiheessa sinulla on sutinaa jonkun naispuolisen ystäväsi kanssa)

4. Avokätinen isin tyttö

Jos näet baarissa ison joukon kuumia naisia ja heidän hoopoja ystäviään, liity mukaan. Porukan keskipisteessä on usein avokätinen ja muille drinkkejä tarjoava mimmi, jonka isä on varakas liikemies. Tämä tapaus ei ole tehnyt eläissään yhtään päivää "oikeita töitä", eikä ymmärrä rahan arvoa. Hänen isänsä on aina töissä, ja hän ei välitä tyttärensä rahan kulutuksesta.

Tällainen tyttö on ystävällinen ja avoin. Jos tutustut häneen, sinun ei tarvitse koskaan maksaa juomista. Älä kuitenkaan oleta, että hän lankeaisi sinuun. Hän on kiinnostunut saman sosiaalisen statuksen omaavista miehistä.

Mahdollisuus iskemiseen: 18 % (saatat ehkä päästä hänen kotiinsa, mutta sammahdat sängylle, sillä olet kitannut niin paljon hänen ostamiaan juomia)

5. Tyttökaveri

"Tyttökaveri" ei lankea iskuyrityksiisi, hän on nimittäin varattu. Hän on kuitenkin usein humalassa ja hauskaa seuraa ja saattaa ostaa poikaystäväsi kanssa sinulle jopa juomaa. Sillä usein ihmiset menevät baariin etsimään yöseuraa, pariskunta ei ole ravintolassa tappiin asti. Sen sijaan he lähtevät puolenyön jälkeen.

Mahdollisuus iskemiseen: 2 % (mutta älä lähde tähän kelkkaan)

6. Kanta-asiakkaat

Tällainen nainen arvostaa usein, mikäli ostat hänelle juoman. Hän ei ole kuitenkaan baarissa seuraa hakemassa, mutta älä anna tämän häiritä, sillä hän saattaa olla hyvinkin mahdollinen valloitettava. Osta hänelle pari drinkkiä ja katso kuinka hän reagoi.

Mahdollisuus iskemiseen: 55 % (miksipä ei)

7. Esiliina

Tämä tapaus on sen naisen ystävä, jota yrität iskeä. Saatat hyvinkin olla hyvässä vauhdissa valloituksesi kanssa, ehkä pääset suutelemaan ja tunnelma alkaa olla kiihkeä. Sitten esiliina saapuu paikalle ja muistuttaa valloitustasi siitä, että kannattaa käyttäytyä fiksusti ja unohtaa toilailut.

Mahdollisuus iskemiseen: 0% (et edes halua yrittää)

8. Salaa baariin livahtanut tyttö

Tämä tyttö on päässyt livahtamaan sisään baariin, johon hänen ikänsä ei vielä riittäisi. Tällainen tapaus vetää yleensä liian kovat humalat, sillä hän on niin innoissaan päästyään sisään. Mikäli yrität valloittaa hänet, varaudu seuraaviin vaihtoehtoihin: 1. Portsari raahaa hänet ulos 2. Hän juo itsensä liki sammuksiin, joten hänen ystävänsä raahaavat hänet ulos 3. Päätät itse ottaa rauhallisesti ja odotat kello 02 saakka, jolloin pyydät hänet luoksesi.

Mahdollisuus iskemiseen: 75 %(sanomattakin selvää: varmista että hän on täysi-ikäinen)

9. Holtiton humalainen

Tällainen tyttö on jo baariin tullessa kovassa kännissä. Hän ostaa jatkuvasti lisää juomaa, kiehnää miehen tai naisen kanssa ja mahdollisesti öykkäröi kovaan ääneen.

Holtittomasta humalaisesta kannattaa pysytellä erossa, sillä on todennäköistä, että päädyt vain vahtimaan, ettei hän satuta itseään.

Mahdollisuus iskemiseen: 80 % (mieti kahteen kertaan)

10. Valokuvaaja

Tällainen tyttö räpsii kuvia puolen minuutin välein. Silloin kun hän ei itse ota kuvia, hän tunkee kameransa muiden käsiin ja pyytää heitä ottamaan kuvia. "Yllätys, yllätys" - tämä tapaus poseeraa jatkuvasti.

Mahdollisuus iskemiseen: 50 % (ehkä saat hänet tuomaan kameran myös makuuhuoneeseen?)

Lähde: Brobible

Kilpailut

Uusimmat