Kaksi suomalaista mukana eeppisessä pokeriturnauksessa: Buy-in miljoona dollaria!

21.05.2012 22:15 - Mikko Räsänen

Kaksi suomalaispelaajaa osallistuu jättimäiseen pokeriturnaukseen, jonka sisäänostomaksu on peräti miljoona dollaria.

The Big One for One Drop -turnaus järjestetään heinäuun alussa WSOP-turnaussarjan yhteydessä. Turnaukseen osallistuvat parhaat - tai rikkaimmat - ammattilaiset, sillä sen osallistumismaksu on miljoona dollaria eli noin 780 000 euroa.

Pokerisivut kertoo, että suomalaispelaajista mukaan ovat lähteneet kotimaisen pokerikentän raskassarjalaiset Jens Kyllönen ja Patrik Antonius. Kyllönen perusteli osallistumistaan Pokerisivujen haastattelussa.

- Periaatteessa minulla on kuluvalta vuodelta sopiva summa veronalaisia voittoja ja sain siitä idean ottaa "once in a lifetime" -kokeilun ja saada samalla vähän jännitystä mukaan pokeriin. Tällä hetkellä aion suorittaa sisäänoston kokonaan itse, mutta saatan harkita vielä myöhemmin osuuksien myymistä turnaukseen. Pokeriammattilaisen kannalta turnauksen field (osallistujalista) on erittäin hyvä ja hyväntekeväisyys tuo mukavan lisävaluen turnaukseen.

- Tärkein syy on kuitenkin se, että pitkäaikainen unelmani on ollut ohittaa Juha Helppi suomalaisten pokeriturnausrahastajien listalla ja tässä aukesi tähän täydellinen tilaisuus, Kyllönen kertoo.

Kyllösen kehui osallistujalistaa, koska mukana on jonkun verran rikkaita liikemiehiä, joille miljoonan dollarin osallistumismaksun suorittaminen ei ollut ongelma, mutta joiden pelitaidot eivät riitä taisteluun tällä tasolla. Ja vaikka menestystä ei tulisikaan, lohduttaa pelaajia se, että yli kymmenen prosenttia jokaisen pelaajan osallistumismaksusta ohjataan hyväntekeväisyysprojektiin, jolla pyritään edesauttamaan puhtaan juomaveden saamista Afrikkaan.

Pokernews kertoo, että turnaukseen on ilmoittautunut jo 40 pelaajaa. Yhteensä paikkoja on tarjolla 48, joten suuresta sisäänostomaksusta huolimatta turnaus saattaa tulla täyteen. Muista huippupelaajista mukaan ovat ainakin lähdössä Daniel Negreanu, Tom "Durrr" Dwan sekä Gus Hansen.

Lähteet: Pokerisivut, Poker News

Kilpailut

Uusimmat