Miksi miehet rakastavat rintoja? Tässä 10 syytä

13.06.2012 22:30 -

Mikäpä olisikaan ilmiselvempi asia, kuin miesten viehtymys rintoihin. Mutta mistä syystä miehet oikeastaan ryntäitä rakastavat? Your Tango –sivu koosti aiheeseen liittyvän hauskan listan.

Miesten mielenkiinto rintoihin on loputon ja usein jo pieni mahdollisuus siihen, että rintoja pääsisi katsomaan tai koskemaan, saa miehet tekemään mitä hullumpia asioita.

Your Tango -sivu yritti selittää rintainnostusta koostamalla 10 kohdan humoristisen listan siitä, miksi tissit ovat miesten mieleen.

1. Miehet pitävät rintojen ulkonäöstä
Huolimatta siitä, mitä naiset ajattelevat, miehet pitävät kaiken kokoisia rintoja kiehtovina. Oli kyseessä sitten pienet tai isot ryntäät - miehet ovat niistä innoissaan.

2. Miehet pitävät siitä, miltä rinnat tuntuvat
On hankala eritellä, miksi rinnat tuntuvat niin kivoilta, mutta niin asia kuitenkin on. Siitä syystä, aina mahdollisuuden avautuessa, miehet haluavat kosketella niitä.

3. Miehet pitävät siitä, miten rinnat heiluvat
Liki yhtä paljon kuin miehet pitävät rintojen koskettelusta, he pitävät siitä miltä ne näyttävät heiluessa. Kun nainen kävelee tai hyppii, mies ei voi yksinkertaisesti olla ihailematta ryntäitä.

4. Miehet pitävät siitä, kuinka rinnat toimivat tiiminä

Joidenkin asioiden on tarkoitus olla parillisia - sukat, kengät ja rinnat. Rinnat ovat toki yksittäisinäkin ihania, mutta yhdessä ne muodostavat yhden kiehtovimmista näyistä - rintavaon.

5. Miehet pitävät siitä, kuinka hyvin rinnat sopivat tyynyiksi
Elämä on välillä rankkaa. Mikään ei vie pois aikuisuuden paineita niin täydellisesti, kuin pään kallistaminen rintojen päälle. Silloin on hyvä kerätä voimia ja valmistautua uusiin maailman tarjoamiin haasteisiin.

6. Miehet pitävät rintoihin tarttumisesta
Jotkin lempimisasennot ovat sellaisia, jotka tarjoavat ryntäät sopivasti käden ulottuville. Ja vaikka usein ei ole suoranaista tarvetta tarttua rintoihin, miksipä niistä ei ottaisi kiinni. Loppujen lopuksi, rinnat ovat osa naisanatomiaa, ja siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti.

7. Miehet pitävät siitä, miten rinnat tarjoavat informaatiota
Nännit ovat upea ja kaunis asia, mutta ne tarjoavat miehille myös tietoa. Jos mies huomaa nännit paidan läpi, voi hän todeta, ettei nainen todennäköisesti käytä rintaliivejä. Ja mikäli nännit ovat kovina, viestivät ne miehille, että nainen on kylmissään tai varsin innostunut.

8. Miehet pitävät rintojen salaperäisyydestä
Siitä lähtien kun miehet ensimmäisen kerran näkevät rinnat, ne täyttävät heidän ajatuksensa. Miehet käyttävät lukemattomia tunteja mielikuvitusmaailmassa, jossa he haaveilevat siitä, miltä ryntäät tuntuvat ja näyttävät. Ja kun miehet pääsevät niihin lopulta käsiksi, he harvoin pettyvät. Ja kun yhdet rinnat on vihdoin päässyt näkemään, mies muistaa jälleen, kuinka maailma on täynnä rintoja, jotka ovat vielä näkemättä.

9. Miehet pitävät rintojen kurvikkuudesta
Miehet ovat karskeja ja kropaltaan kaikkea muuta kuin kurvikkaita. Naiset vuorostaan ovat luonnostaan muodokkaampia - ja se on jotain, mitä miehet suuresti arvostavat. Rintojen kaari tukee entisestään naisen kehon kauneutta ja muodokkuutta.

10. Miehet pitävät siitä, kuinka rinnat antavat hyvää oloa
Tutkimukset ovat itse asiassa paljastaneet, kuinka rintojen tuijottaminen pidentää elinikää. Miellyttävät kokemukset ja ajatukset nimittäin vaikuttavat myös siihen, millaisia päätöksiä ihmiset tekevät terveytensä suhteen. Näin ollen rintojen katsominen jo pelkästään voi jatkaa elinikää.

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat