Miljonääripariskunta osti teinipojalle uuden jalan

01.08.2012 23:45 - Rea Tallgren

13-vuotias proteesijalkainen Kieran Maxwell kaatui kantaessaan olympiasoihtua. Kömmähdys saattoi kuitenkin olla parasta, mitä pojalle on kuunaan tapahtunut.

Kieran Maxwell menetti jalkansa aggressiiviselle ja harvinaiselle syövälle raskaista kemoterapiahoidoista huolimatta viime vuonna. Nuoren pojan proteesi oli painava ja teki kävelemisestä kömpelöä. Hänen vanhempansa olivat yrittäneet kerätä rahaa hankkiakseen urhealla nuorelle miehelle uuden, kevyemmän proteesin, mutta koska sellaiset maksavat huimia summia, eivät he olleet toistaiseksi onnistuneet tavoitteessaan.

Maxwell sai kunnian kantaa olympiasoihtua olympialaisten alkuhuumassa, mutta hän kompastui kömpelöön proteesiinsa. Lähetystä, jonka aikana poika kompastui, katsoi kuitenkin parivaljakko, joka päätti muuttaa Maxwellin elämän. Kyseessä olivat Colin ja Chris Weir, jotka päättivät lahjoittaa pojalle uuden proteesin.

Viime vuonna 200 miljoonaa euroa euroa Eurolotossa voittanut pariskunta maksoikin viisinumeroisen summan lahjoittaakseen pojalle uuden proteesin. Uusi proteesi on kevyt ja Maxwellin äiti hehkuttaakin, että yllättävien hyväntekijöiden ansioista Maxwell pystyy nykyään juoksemaan ja kiipeilemään kuin kuka tahansa ikäisensä poika.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat