Hartwall Areena saa kilpailijan - HIFK rakennuttaa superhallin!

13.11.2012 11:45 - Mikko Räsänen

HIFK pitää tänään tiedotustilaisuuden, joka käsittelee kiinteistöhanketta. Kotimaiset urheilumediat pitävät varmana, että tilaisuudessa paljastetaan Helsingin keskustaan rakennettava uusi jäähalli.  

HIFK lähetti tänään medialle kutsun tiedotustilaisuuteen. Tilaisuuden sisällöstä kerrottiin kutsussa vain seuraavaa:

"Tiedotustilaisuudessa esitellään Oy HIFK-Hockey Ab:n käynnistämä kiinteistöhanke."

Kotimaiset urheilumediat pitävät varmana, että HIFK julkistaa tilaisuudessa suunnitelman rakentaa Helsinkiin superhalli, jossa joukkue tulee tulevaisuudessa pelaamaan kotiottelunsa.

IS Urheilu kertoo, että halli tulee nousemaan Helsingin keskustaan. Urheilulehti puolestaan pitää varmana, että hallin rakennuspaikka olisi Töölössä Kisahallin ja Olympiastadionin vieressä tontilla, jossa nykyään on Kisahallin valtava parkkipaikka.

Jos superhallihanke pitää paikkansa, saa HIFK vihdoin käyttöönsä vastaavat puitteet kuin mitä joukkueen paikalliskilpailijalla Jokereilla on Hartwall Areenalla. Uuden hallin myötä Helsingin keskustassa tulee olemaan kolme suurta jäähallia kahden kilometrin säteellä toisistaan. Tämä saattaa entisestään parantaa Suomen mahdollisuuksia kilpailla jääkiekon arvoturnauksista. Myös tapahtuma- ja konserttijärjestäjille uusi tapahtumapaikka lienee loistava uutinen.

Lähteet: Ilta-Sanomat, Urheilulehti

Kilpailut

Uusimmat