Jenkkisivusto valitsi maailman helpoimmat pokauspaikat - ykkösenä suomalainen yökerho!

25.01.2013 16:15 - Mikko Räsänen

Amerikkalainen nettisivusto on laatinut listan yökerhoista, joista yhden yön seuraa helpommin kuin mistään muualta maailmassa. Ykkössijalle nousi helsinkiläinen yökerho.

Return of Kings on miehille suunnattu amerikkalainen nettisivu. Nyt sivusto on vertaillut yökerhoja ympäri maailmaa kootakseen listan paikoista, joista yhden yön seuran pokaaminen onnistuu helpoiten. Hämmentäväksi listan tekee se, että listan ykkösenä on helsinkiläinen yökerho Milliklubi.

Näin sivusto perustelee Milliklubin valintaa ykköseksi:

"Toverit, se ei voi olla tämän helpompaa. Tunnen itseni lisäksi kolme muuta miestä, ketkä ovat pokanneet yhden yön seuraa täältä. Helsingissä kannattaa sivuuttaa kaikki muut, jos tärkein tavoitteesi on päästä pukille.

Milliklubista tekee hauskan se, että se on vain baari, jossa on tanssilattia. Sisään astuessa mikään ei viittaa siihen, että seksin löytäminen siellä olisi poikkeuksellisen helppoa. Pian kuitenkin naiset alkavat katsella sinua ja tulevat tekemään tuttavuutta. Huomaat, että kaikki vetävät kännit ja näet, millasta pariutumista tapahtuu tanssilattialla. Jos et pidä vaatimustasoasi liian kovana, on täällä vaikea olla onnistumatta seuran iskemisessä. Pidä huolta, että hotellisi on lähellä, niin voit käyttää klassista "lähdetkö yömyssylle?" -temppua."

Sivuston listaama top5-lista näyttää seuraavalta:

1. Milliklubi, Helsinki
2. Bakkus, Reykjavik
3. Bakken, Kööpenhamina
4. Sticky Fingers, Göteborg
5. Casa de Matriz, Rio de Janeiro

Pohjoismaiset yökerhot ovat miehittäneet neljä top5-sijoista. Sivustolla se perustellaan hyvin:

"Ei ole yllätys, että suurin osa listan klubeista on Skandinaviasta. Kiitos Jumalalle sukupuolten välisestä tasa-arvosta ja lutka-käsitteen romuttumisesta, koska sen ansiosta pohjoismaisille naisille ei tuota vaikeuksia hypätä ulkomaalaisen miehen kanssa sänkyyn tuosta noin vaan. Monien muiden maiden (Viro, Puola, Kroatia) yökerhoista löydät helposti kauniimpia naisia, mutta jos tavoitteesi on saada helppoa seksiä, ei sitä kannata etsiä Pohjoismaita kauempaa. Muista vain välttää snobimaisimpia pintaliitopaikkoja ja etsiä niitä, joissa on pientä rock-särmää, niin et voi epäonnistua."

Lähde: Return of Kings -blogi

Kilpailut

Uusimmat