Mikä olet horoskoopiltasi? Katso mikä lomakohde on oikea juuri sinulle!

31.01.2013 10:45 - Karoliina Kotala

Ihmisen syntymähetken, ja sitä myötä horoskooppimerkin uskotaan määrittelevän paljonkin persoonallisuutta, mieltymyksiä ja luonteenpiirteitä. Hotels.com-sivusto selvitti mikä matkakohde sopii kullekin horoskooppimerkille.

Jousimies (22.11 - 21.12)
Olet ikuinen optimisti ja seikkailunhaluinen. Jousimiehelle oiva kohde on Galápagossaaret, jotka sijaitsevat tuhannen kilometrin päässä Ecuadorin rannikosta. Seikkailunhaluiselle reissaajalle kohteessa riittää nähtävää.

Kauris ( 22.12 - 19.1)
Saatat olla varautunut ja toisinaan ujokin, joten rauhallinen ja lepoa tarjoava kohde löytyy Thaimaan Rayongista. Bangkokin kaakkoispuolella sijaitseva paratiisi tarjoaa shoppailun ohella mahdolisuuden rauhallisille päiväretkille luonnon äärelle, ihailemaan vaikkapa suosittuja merikilpikonnia.

Vesimies (20.1 - 18.2)
Olet vahvaluonteinen ja kiinnostunut maiden historiasta ja kulttuureista. Täydellinen kohde voisikin olla Tšekin pääkaupunki Praha. Monipuolinen kohde tarjoaa mahdollisuudet shoppailuun ja herkkutteluun, mutta on myös kiinnostava kulttuurinsa puolesta.

Kalat ( 19.2 - 20.3)
Ajattelet sydämelläsi ja haaveilet romanttisesta lomasta. Romantikon kohde on Venetsia, joka tarjoaa nähtävyyksiä ja on täydellinen rakastavaisille.

Oinas (21.3 - 19.4)
Olet rohkea reissaaja, jotla löytyy temperamenttia, mutta kärsivällisyys ei ole vahvuutesi. Suuntaa siis safarilomalle Keniaan, jossa näet elämyksiä luonnonpuistoissa, rannoilla ja alkuperäisheimojen kylissä.

Härkä (20.4 - 20.5)
Kaipaat lomaltasi maukkaita ruokia ja kauniita maisemia. Suuntaa siis lomalla Toscanan aurinkoon nauttimaan lämmöstä ja silmiä hivelevistä maisemista. Paikan erikoisuus ovat kuitenkin ruoka ja viinit.

Kaksoset (21.5 - 21.6)
Olet eloisa matkaaja ja lahjakas monessa. Suuntaa kauas Australiaan, Sydneyn kaupunkiin, josta löytyy monenlaista nähtävää. Suurkaupungin läheltä löytyvät hiekkarannat ja surffausmahdollisuudet.

Rapu (22.6 - 22.7)
Olet uskollinen matkakumppani, joka rakastaa rauhaa. Tuttu, mutta kiinnostava Lanzarote Kanariansaarilla tarjoaa leppoisan loman auringossa ja lämmössä.

Leijona (23.7 - 22.7)
Kaipaat lomaltasi ylellisyyttä, joten suuntaa Dubaihin, leijonien lomaparatiisiin. Huikeat pilvenpiirtäjät, luksushotellit, maistuvat ruoat ja suunnattomat ostoskeskukset ovat omiaan leijonalle.

Neitsyt ( 23.7 - 22.8)
Olet perfektionisti, joka haluaa haastaa itseään myös lomalla. Suuntaa Kairoon Egyptiin, jossa saat sammutettua tiedonjanosi arkeologisilla kaivauksilla ja tutustuessa muinaiseen kulttuuriin.

Vaaka (23.9 - 22.10)
Harmoninen ja rauhaa ja rakkautta kaipaava vaaka haluaa nauttia lomalla kumppanistaan, joten täydellinen kohde lienee Pariisi. Rakkauden kaupunki tarjoaa nähtävää, mutta toimii myös pitkän viikonlopun kohteena.

Skorpioni (23.10 - 21.11)
Otat uudet mahdollisuudet avosylin vastaan. Erinomainen kohde skorpionille löytyy Turkista, Bodrumin kaupungista, joka tarjoaa idän eksotiikkaa, mutta myös tuttua länsimaalaisuutta. Turkkilaiset kylpylät, päiväretket merellä sekä vauhdikkaat yökerhot tarjoavat monipuolisen loman.

Kilpailut

Uusimmat