Maailman erikoisimmat deittisivut listattiin

01.03.2013 13:45 - Rea Tallgren

Cosmopolitan on listannut maailman oudoimmat deittisivut, joissa seuraa saavat hakea niin "keskiverron näköiset" ihmiset kuin lemmikkejään palvovat yksilötkin. 

Ashley Madison

Tunnuslause: "Elämä on lyhyt. Hanki salasuhde"

Ashley Madison avattiin Suomessa näyttävästi ja firma käyttikin luvatta Ilkka Kanervan kuvaa katumainoksissaan. Deittisivusto tarjoaa salaseuraa varatuille. Sivustolle on ikävä kyllä kova kysyntä varattujen parissa, sillä sen parissa viettää 1,8 miljoonaa ihmistä kuukaudessa. 

BeautifulPeople.com

Nämä sivut todella ovat sitä, mitä nimessäkin lupaavat. Sivuille pääsevät vain uskomattoman kauniit ihmiset, ja heidät sivuille kelpuuttavat anonyymit nettituomarit, jotka päättävät, riittääkö ulkonäkö deittisivuston listoille vai ei. Sivusto on todella suosittu mallien ja näyttelijöiden keskuudessa. 

The Ugly Bug Ball

Tunnuslause: "Deittailua esteettisesti keskiverroille"

Sivustolla muistutetaan, etteivät kaikki, tai itseasissa suurin enemmistö tule ikinä löytämään rinnalleen kiiltokuvapuolisoa. Sivusto onkin suunnattu niille ihmisille, jotka "eivät ole aina tyytyväisiä katsoessaan peiliin". 

We Waited

Tunnuslause: "Neitsyet, jotka haluavat odottaa avioliittoon."

Tämä sivusto saattaa yhteen ne henkilöt, jotka todella haluavat odottaa avioliiton satamaan astelemista, ennen kuin pyrähtävät vällyjen väliin. Sivusto tarjoaa turvasataman samanhenkisille ihmisille. Huijaajiakin mukaan saattaa toki mahtua, niin kuin kaikilla sivuilla. 

Date My Pet

Tunnuslause: "Deittaile minua. Deittaile lemmikkiäni."

Tällä nettisivulla viihtyvät todellaiset lemmikkien rakastajat. Samanhenkistä seuraa on helppo löytää, sillä sivulla ei luoda pelkästään profiilia itselle, vaan myös omalle lemmikille, on kyseessä sitten koira, kissa tai hamsteri. Sivulla voi myös hakea kumppania pelkästään omalle lemmikilleen. 

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat