Kun työhakemus menee pieleen ja pahasti – Palkkaisitko sinä heidät?

01.03.2013 17:15 - Katariina Näreaho

Viihdesivusto Buzzfeed kokosi hervottomimmat työhakemukset, joita ihmiset ovat vahingossa lähettäneet. Ota siis oppia näistä!

Yksi todennäköisimmistä mokista, jonka työnhakija voi tehdä, on lähettää vahingossa väärän liitetiedoston. Näin on varmasti käynyt hyvin monelle, mutta jos lähettämäsi tiedosto näyttää Jack Nicholsonilta aineissa, saatat jäädä ilman työpaikkaa.

Ja jos annat ystäväsi oikolukea oman CV:si, varmista ettei hän ole tehnyt siihen muutoksia. Näin nimittäin kävi Bradille, jonka harrastuksiin ilmestyi yksi aktiviteetti lisää: "liiallinen masturbaatio".

Näyttelijän ei ehkä kannata kertoa omassa ansioluettelossaan, että on juuri päättänyt erään filmatisoinnin, jossa näytteli raiskaajaa. Tai jos haet ulkomaille töihin, pidä huoli siitä, ettet käännä hakemustasi Google Kääntäjällä, sillä jälki voi olla sen mukaista.

Myös pelkkä teksti "Minulla on kandin tutkinto, anna töitä!" voi antaa sinusta huonon kuvan. Äläkä missään nimessä kirjoita yhdeksi työkokemukseksesi huumediilerin hommia!

Katso kaikki hauskat hakemukset täältä (Buzzfeed).

Kilpailut

Uusimmat