Näkymättömiä ihmisiä ja itkeviä kuolleita - lasten karmeimmat lausahdukset koottiin yhteen

30.04.2013 15:49 -

Lasten suusta saattaa kuulla totuuden, mutta monet vanhemmat ovat kauhistuneet jälkipolvensa sanoista

Sosiaalinen mediakanava Reddit tiedusteli käyttäjiltään karmivimpia lausahduksia, joita nämä olivat kuulleet pienten lastensa suusta. Kaikkiaan yli kymmenen tuhatta aikuista vastasi Redditin kysymykseen. Vastausten perusteella voidaan sanoa lasten pystyvän järkyttämään omat vanhempansakin mitä puistattavimmilla lausahduksilla.

Tässä esimerkkejä, jotka saattavat saada ihon kananlihalle silkasta kauhusta!

Nukutin kaksivuotiasta lastani. Hän sanoi: "Hyvästi isi". Kun neuvoin häntä kertomalla, että hyvästien sijasta iltaisin toivotetaan hyvää yötä, hän vastasi:

- Tiedän. Mutta nyt on hyvästien aika.

Nimimerkki Unfortunatebirthmark

Noin kolmevuotias poikani leikki isoäitinsä kanssa. Hän otti isoäidin kasvot pieniin käsiinsä ja vei kasvonsa lähellä isoäidin kasvoja. Sitten hän sanoi mummolleen, että tämä oli erittäin vanha ja tulisi kuolemaan pian. Tämän jälkeen hän loi merkitsevän katseen kelloon.

Nimimerkki NotTomPettysGirl

Kaverini kertoi lapsensa sanoneen:

- Isi, rakastan sinua niin paljon, että haluan leikata pääsi irti ja kuljettaa sitä mukanani, jotta näkisin kasvosi aina kun haluan.

Nimimerkki GatorMcGovern

Tyttäreni, joka oli 5-vuotta, näki usein painajaisia.

-Äiti tässä, kaikki on hyvin, rauhoittelin häntä eräänä yönä.

Tyttäreni katsoi minua suoraan silmiin ja huusi:

-Äiti? Mutta kuka seisoo takanasi?

Nimimerkki Thingsimeantobe

3-vuotias tyttäreni oli vastasyntyneen veljensä vieressä ja katseli tätä hetken aikaan. Sitten tyttäreni kääntyi puoleeni.

- Isi, tuo on hirviö. Meidän pitää haudata se.

Nimimerkki Like_I_was_sayin

Kysyin 7-vuotiaalta lapseltani pilaillen, mikä olisi paras tapa saada tyttöystävä.

- Käske häntä olemaan tyttöystäväni tai hän ei näe vanhempiaan enää koskaan, lapsi vastasi.

Nimimerkki abluesxs

Vaihdoin tyttärelleni vaatteita avoimen vaatehuoneen edessä. Hän vain naureskeli ja kysyin mikä oli niin hauskaa. Hän vastasi, että "mies oli hauska". Ihmettelin mistä miehestä mahtoi olla kysymys, koska paikalla ei ollut muita. Sitten hän osoitti vaatehuoneen suuntaan.

- Mies, jolla on käärmeen kaula, hän sanoi.

Käännyin ympäri ja vaatehuoneessa ei ollut mitään poikkeavaa. En uskalla selvittää mitä talossamme on aikaisemmin tapahtunut. Ainakaan hän ei ollut peloissaan.

Nimimerkki QuagmireDP

Äitini vei 4-vuotiaan poikani vanhojen autojen näyttelyyn. Hän katseli T Fordia ja sanoi: "Veljelläni oli tuollainen". Hänelle ei ole veljeä.

Nimimerkki Aldermere

Kävimme hautausmaalla kuolleiden sukulaisten haudoilla. Kuljimme vauvana kuolleen pojan haudan ohi. Tiesimme, että tämän vauvan äiti oli vielä elossa. Neljävuotias poikana kääntyi vaimoni puoleen ihmetellen:

- Miksi tuo vauva itkee? Miksi hänen äitinsä ei halaa tätä olenkaan?

Nimimerkki Paulohagan

Raskaana ollut siskoni ja minä keskustelimme ruokapöydän ääressä. Neljävuotias poikani oli paikalla ja tiedusteli oliko siskoni vatsassa todellakin vauva. Siskoni myönnettyä asian, poikani käveli totisena keittiöön.

- Meidän täytyy saada se ulos sieltä. Haen veitsen, hän sanoi täysin rauhallisesti.

Nimerkki Nealjr

Lähde: Reddit

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat