7 tositarinaa todistavat: lottovoitto ei takaa onnea

20.05.2013 16:15 - Reetta Haverinen

Jos luulet että muhkea rahapotti saa elämän hymyilemään ja ongelmat ratkeamaan niin nyt on aika herätä todellisuuteen. Paksu lomakko ei nimittäin takaa, että arki muuttuisi yhtään sen helpommaksi.

Miljoonat näyttävät kiiltelevän monien silmissä, sillä keno- ja lottokuponkeihin sekä peliautomaatteihin sijoitetaan päivittäin huimia summia. Silloin tällöin myös onnetar suosii pelaajia, ja tilille kilahtelee komea määrä euroja.

Valtava rahamäärä ei kuitenkaan välttämättä tuo onnea, ja siitä ovat hyvä esimerkki muun muassa nämä seuraavat henkilöt, joiden tarinan kertoi Business Insider.

1) Voitettuaan reilut 2 miljoonaa euroa Lara ja Robert Griffith sijoittavat voittosumman upeaan asuntoon ja Porscheen. Puolentoista vuoden jälkeen pariskunnan sukset menivät ristiin. Herra Griffith kaasutteli Porschellaan uuden heilan luo ja pian tämän jälkeen tulipalo tuhosi pariskunnan miljoonakämpän, ja jokainen sentti oli menetetty.

2) Nappiin menneellä numerovalinnallaan Sharon Triabissi nettosi vuonna 2004 reilut 8 miljoonaa euroa. Lottovoitto sai tämän kuuden lapsen yksinhuoltajaäidin totaalisesti onnesta sekaisin ja summa lähti saman tien kiertoon. Miljoonat kuluivat asuntoon, upeisiin autoihin, merkkivaatteisiin, eksoottisiin lomamatkoihin sekä ylellisiin juhliin. Myös perheenjäsenet ja ystävät saivat nauttia naisen anteliaisuudesta. Rahat loppuivat kesken ja nyt nainen ajaa bussia osa-aikaisena ja asuu vuokralla.

3) Brittiläinen Michael Carroll oli vuonna 2002 onnensa kukkuloilla, kun sai tietää voittaneensa reilut 11 miljoonaa euroa. Pitkään tämä summa ei miehen hyppysissä pysynyt. Hektiseen elämänrytmiin mieltynyt mies laittoi euronsa kokaiiniin, juhliin, prostituoituihin ja autoihin. Viiden vuoden päästä mies oli taas lähtöruudussa lompakko laihana.

4) Amerikkalainen Willie Hurt voitti vuonna 1989 lotossa noin 2,4 miljoonaa euroa. Vastoinkäymiset alkoivat heti tämän jälkeen: mies erosi vaimostaan, menetti lapsensa huoltajuuden, sai syytteen murhayrityksestä ja päätyi pahaan kokaiinikierteeseen. Lopulta kaikki Hurtin rahat menivät huumeisiin.

5) 7,7 miljoonaa euroa on mittava summa, mutta Gerald Muswagon sai rahan helposti tuhlattua. Mies vietti kosteaa bile-elämää seitsemän vuoden ajan. Villi elämäntyyli sai miehen myöhemmin katumapäälle ja hän hirtti itsensä vanhempiensa autotalliin.

6) Vivian Nicholson pääsi luksuselämän makuun, kun nainen nettosi noin 179 000 euroa nappiin osuneella jalkapalloveikkauksellaan. Nicholson täytti vaatekomeronsa saman tien tyyriillä muotiluomuksilla. Vain vuosi myöhemmin nainen huomasi olevansa työtön leski, jonka vaatekomero pullisteli luksusta, mutta pankkitili komeili tyhjänä.

7) Callie Rogers oli ainoastaan 16-vuotias voittaessaan reilut 3 miljoonaa euroa. Nuori miljonääri alkoi pyöriä huonossa seurassa ja tulikin pian raskaaksi. Villin juhlinnan ja lomamatkojen jälkeen naisen luksuselämä kuitenkin tyssäsi. Nykahden lapsen äiti työskentelee siivoojana ja on tiettävästi ajautunut henkilökohtaiseen konkurssiin.

Lähde: Business Insider

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat