Tässäkö kaikkien aikojen hellyyttävin Talent-esitys? Katso video minitanssijoista

31.05.2013 19:45 - Reetta Haverinen

Brittien Talent-kykykilpailun voitto voi hyvin todennäköisesti mennä tänä vuonna suloisille esikouluikäisille tanssijalahjakkuuksille.  

Viime torstaina monen brittiläisen tv-katsojan sydän suli televisioruudun edessä, kun Talent-kykykilpailun kolmannessa semifinaalissa esiintymislavalle asteli 5-8-vuotiaista esikoululaisista koostuva tanssiryhmä.Taitavat lapsukaiset tanssivat niin tuomariston, kuin katsojienkin sydämiin hellyyttävällä esityksellään.

Walesilaisten esikoululaisten esitys oli täynnä energiaa ja hyvää mieltä. Taustamusiikki oli hauska sekoitus hittejä erivuosikymmeniltä. Koko Talent-kisan voitto voi olla näille pikkulahjakkuuksille varsin todennäköistä.

- Esityksenne oli paras tähän astisista. Jos ette ole kisaamassa finaalilähetyksessä, lupaan suudella Simon Cowellia, tokaisi brittiläinen näyttelijä-juontaja Amanda Holden, joka on yksi kisan tuomareista.

Tuomareiden äänet jakautuivat kuitenkin äänestyksessä kahtia, ja puolet raadista äänesti jatkoon tanssijalahjakkuutta Joseph Hallia. Yleisön mielipide olikin tällä kertaa ratkaiseva. Äänivyöryn ansiosta pienet esikoulu-ikäiset tanssijalahjakkuudet tullaan näkemään heinäkuisessa Talent-finaalissa.

Katso lasten upea tanssiesitys alta.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat