"En antaisi lasteni leikkiä huononimisten kanssa" Snobi-äidin haastattelu sai aikaan valtavan palauteryöpyn

06.07.2013 16:15 - Rea Tallgren

Britannian Diili-ohjelmaan osallistunut Katie Hopkins herätti suurta närää kertoessaan This Morning -keskusteluohjelmassa arvioivansa lapsia näiden nimien perusteella ja päättävänsä niiden mukaan, saavatko hänen lapsensa leikkiä heidän kanssaan.

Katie Hopkins on tullut Britannian Diili-ohjelmassa tutuksi vavhoista mielipiteistään ja periksiantamattomasta luonteestaan. Nyt nainen on saanut sanomisilleen vielä enemmän huomiota - tosin vähemmän positiivista sellaista.

Aiemmin tällä viikolla esitetyssä This Morning -keskusteluohjelman nauhoituksessa nainen nimittäin lyttäsi tyystin tietynlaiset lasten nimet, ja kertoi niiden antavan välittömän signaalin siitä, että kyseisiä nimiä kantavat lapset olivat alempaa kastia, eivätkä saisi leikkiä hänen lastensa kanssa. Tällaisiksi nimiksi nainen listasi esimerkiksi Tylerin ja Chardonnayn.

Naisen mukaan kaikki vuodenaikojen mukaan annetut nimet sekä paikannimiä jäljittelevät lastennimet kertovat siitä, että vanhemmat ovat köyhiä, huonosti koulutettuja, eivätkä heidän lapsensa pärjää esimerkiksi koulussa. He ovat yksinkertaisesti sanottuna Hopkinsin mukaan sellaista seuraa, jota hän ei omille lapsilleen hyväksy.

Huvittavaa kyllä, esimerkiksi Victoria ja David Beckhamin poika Brooklyn on saanut nimensä paikan mukaan. Käsittämättömintä on kuitenkin se, että Hopkinsin oma tytär on nimeltään India, eli Intia. Naisen mukaan hänen tyttärensä ei kuitenkaan saanut nimeä siksi, että se oli paikannimi, vaan koska kyseessä oli kaunis sana.

Hopkinsin esiintyminen sai aikaan valtavan palauteryöpyn. Suurin osa katsojista oli sitä mieltä, että nainen teki hallaa sekä omille lapsilleen että muiden lapsille päästämällä suustaan käsittämättömiä sammakoita. Heidän mielestään oli järkyttävää, että Hopkins yritti valita lastensa ystävät - ja varsinkin nimien perusteella.

Vastaajista löytyi kuitenkin myös niitä, jotka olivat Hopkinsin puolella. Heidän mukaansa on viisasta valita lastensa ystävät nimien perusteella ja on totta, että nimestä pystyy päättelemään paljon.

Katso naisen haastattelu alta.

Mitä mieltä sinä olet, saako tai voiko nimen perusteella arvostella ihmistä?


Kilpailut

Uusimmat