Isokokoisille naisille oma yökerho: helpompi tavata miehiä

16.07.2013 09:15 - Senni Loikala

Lontoolaisessa suurikokoisille ihmisille suunnatussa klubi-illassa ei tarvitse joutua vitsailun kohteeksi, kokee kerhon perustaja.

Stand-up-koomikko Miranda Cheesman perusti The Indulge -teemaillan isokokoisille ihmisille, heidän ystävilleen ja ihailijoilleen huhtikuussa 2013.

The Telegraph -sivustolla selvitetään, miksi Cheesman näki tärkeäksi yökerhon avaamisen nimenomaan tavallista painavammalle väelle. Cheesman kertoo saaneensa huonoa kohtelua tavallisissa yökerhoissa ja baareissa.

- Kaikki ystäväni ovat myös isoja, ja kun menemme juhlimaan, ihmiset osoittelevat ja tuijottavat, Cheesman kertoo järkyttävästä kohtelusta.

Cheesman kertoo saaneensa itseluottamusta isokokoisilta stylisteiltä ja vaatesuunnittelijoilta, joiden blogeja hän on seurannut. Nyt Cheesman haluaa olla mukana vahvistamassa nuorten, suurikokoisten naisten itsetuntoa. Klubi-illassa, joka on suunnattu suurikokoisille, ei omaa olemassaoloaan tarvitse pyydellä anteeksi. Myöskään riski joutua vitsailun kohteeksi ole yhtä suuri kuin muualla, sanoo Cheesman.

The Indulgen asiakas Sonia kertoo, että painaville suunnatussa teemaillassa on hyvä tavata miehiä, jotka pitävät suuremmista naisista.

- (Tavallisissa) klubeissa he eivät lähesty tyttöä, mutta täällä he voivat ikään kuin tulla ulos kaapista, Sonia kertoo.

The Indulge -teemailta on auki kerran kuussa ja kiertää eri alueilla Lontoossa.

Lähde: The Telegraph

Kilpailut

Uusimmat