Neljä lausetta, joita ei kannata sanoa sinkkunaiselle

21.07.2013 13:15 - Reija Saarinen

On olemassa muutamia sellaisia lauseita, joita sinkkuna elävä nainen ei halua kuulla kenenkään suusta.  

Monilla tuntuu olevan tarve antaa erilaisia neuvoja sinkkuna viihtyville ystävilleen, tuttavilleen tai sukulaisilleen. Muiden jakamat ohjeet saavat helposti sinkkunaisen ärsyyntymään, vaikka sanojan tarkoitus olisikin hyvä. Alla viisi lausetta, joita kenenkään ei kannata sanoa sinkkunaiselle. 

"Älä ole liian valikoiva"

Jokainen ansaitsee parhaimmat mahdollisen miehen, riippumatta siitä miten pitkään on sinkkuna ollut. Kertomalla sinkkunaiselle, että tämä on liian valikoiva, annetaan hänelle neuvoksi se, että hänen tulisi laskea tasoaan. 

"Etsit vääristä paikoista"

Ei ole olemassa vääriä paikkoja rakkauden etsimiseen. Tuleva kumppani saattaa löytyä mistä vaan, esimerkiksi baarista, kirkosta tai netistä. Paikkaa tärkeämpi asia on ajoitus. 

"Älä jahtaa miestä"

Treffailulla ja parisuhteen luomiselle ei ole olemassa mitään sääntöjä. Jos sinkku haluaa olla suorasukainen tai vaihtoehtoisesti haluaa esittää vaikeasti tavoiteltavaa, on se hänen oma päätöksensä. 

"Sinun aikasi tulee vielä"

Tämä lause kuulostaa siltä, että maailman muut ihmiset ovat jo löytäneet jonkun jota rakastaa, ja kyseinen henkilö voi vain odottaa omaa vuoroaan. 

Lähde: Yahoo! Shine

Kilpailut

Uusimmat