Hääunelmointia parhaimmillaan: teemaksi vaaleanpunaiset hattarat - katso

28.07.2013 11:15 - Senni Loikala

Ovatko hattarateemaiset häät ihana vai ällöromanttinen mahdollisuus?

Gangsterihäät, intiaanihäät, retrohäät, oopperahäät; vain mielikuvitus on kattona teeman valitsemisessa häihin. Monilla on kuitenkin itänyt ajatus teemahäistä jo lapsuudesta, sillä pikkutytöt saattavat usein unelmoida prinsessahäistä. Oivana vaihtoehtona tälle makealle unelmalle ovat hattarahäät, joissa hallitsevina tyylitekijöinä ovat vaaleanpunainen väri, makeus ja tietysti hattarat.

South Africa Wedding Blog -sivulla annetaan vinkkejä, kuinka toteuttaa ikimuistoinen hääpäivä hattarateemalla.

1) Vuokraa hattarakone, joka voi olla myös kärryissä. Anna vieraiden valmistaa itse hattaransa ja pidä huoli, että heille riittää herkkua myös kotiinviemisiksi muovipusseissa.

2) Ota hattara mukaan rekvisiitaksi kuvaussessioihin. Myös hääkakku kannattaa koristella hattaralla tai vaihtoehtoisesti laittaa vaaleanpunaista makeaa vaahtoa kakun eri kerroksien väleihin.

3) Koristele juhla-alue suurilla pinkeillä heliumpalloilla, suurilla tyynyillä, mukavilla säkkituoleilla ja pehmeillä pinkeillä verhoiluilla.

4) Vaaleanpunainen väri saa näkyä myös morsiusneitojen vaatetuksessa ja tietysti itse morsiamen häämekossa.

5) Valitse koristeluun kukkia, jotka ovat hempeitä ja väritykseltään teemaan sopivia. Esimerkiksi pinkit pionit, hortensiat ja leinikit ovat loistovalintoja somistamaan juhlapaikkaa.

6) Asettele pumpulisia hattarajäljennöksiä oleskelutiloihin.

10) Ripusta vaaleanpunaisia kiinalaisia lyhtyjä, kattokruunuja tai värjätystä pumpulista tehtyjä pilviä sisäkattoon.

Lähde: South Africa Wedding Blog

Kilpailut

Uusimmat