Murtovarkaat palauttivat hyväntekeväisyysjärjestön tavarat liikuttavan kirjeen kera - lue

08.08.2013 23:15 - Rea Tallgren

Kaliforniassa hyväntekeväisyysjärjestön esimies sai heinäkuisena yönä shokeeraavan puhelun. Järjestön päämajaan oli murtauduttu ja kaikki sen tietokoneet oli varastettu. Se, mitä tapahtui tapauksen tultua julki, yllätti esimiehen kuitenkin vielä enemmän.

Kaliforniassa toimiva hyväntekeväisyysjärjestö auttaa seksuaalisen väkivallan uhreja. Järjestön esimies sai heinäkuisena yönä soiton poliiseilta. Varaskopla oli tunkeutunut järjestön tiloihin katon kautta ja vienyt kaikki järjestön tietokoneet ja elektroniikan. Esimies oli järkyttynyt ja pahoillaan.

Suurin yllätys oli kuitenkin vasta edessä. Tapauksesta uutisoitiin ja mitä ilmeisimmin varkaiden omatunto alkoi kolkuttaa. Seuraavana iltana poliisi soitti esimiehelle uudemman kerran. Uskomatonta mutta totta, varkaat olivat palauttaneet kaikki järjestön tietokoneet järjestötilojen ulko-ovelle.

Palautettujen tavaroiden mukana oli kirje.

"Emme tienneet, että murtauduimme hyväntekeväisyysjärjestön tiloihin. Tässä ovat kaikki tavaranne. Toivottavasti voitte jatkossakin tehdä työtä, jolla on merkitystä. Jumalan siunausta."

Katso kuva kirjeestä tästä!

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat