Unohda jonotus: Baariammattilaiset paljastavat, kuinka saat ensimmäisenä palvelua tiskillä

23.08.2013 10:16 - Karoliina Kotala

Jokainen yökerhoissa tai baareissa asioinut tietää, että kiireisenä iltana drinkkiään voi joutua odottamaan pitkään. Baarityöntekijät paljastavat, kuinka voit unohtaa odottelun.

Vaikka monesta asiakkaasta voikin tuntua, ettei henkilökunta ole huomannut asiakkaan olemassaoloa baaritiskillä, niin tilanne harvoin kuitenkaan on näin.

- Teemme tätä päivittäin aamusta iltaan. Tiedämme kyllä, missä järjestyksessä asiakkaat tulevat tiskille, vaikka ette sitä uskoisikaan, baarityöntekijä kertoo.

Ainutlaatuisen palvelun saaminen vaatii kuitenkin pientä vaivannäköä.

- Nopein keino saada palvelua nopeasti on tehdä kasvonsa tunnetuksi. Se on niin yksinkertaista. Asioi samassa baarissa ja samalla tiskillä viikollakin ja ole ystävällinen henkilökunnalle. Seuraavan kerran, kun saavut paikalle baarimikko tunnistaa ja muistaa sinut ja huomioi sinut heti.

On myös olemassa asioita, joita kannattaa ehdottomasti välttää.

- Älä koskaan napsuta sormia.Se vain pahentaa tilannetta. Älä heiluttele tai vilkuttele, sinut on jo huomattu, baarimikot muistuttavat.

Baarimikon tuijottaminen ja tiskin ylle kurottaminen eivät myöskään toimi. On myös tärkeää valita oikea sijainti.

- Jos haluat nopeasti palvelua, sijainnilla on merkitystä. Mene siihen kohtaan baaritiskiä, jossa jäät ovat ja sinut huomataan varmasti. On myös hyvä, jos esillä on vähän rahaa, koska käteinen on baarihenkilökunnan mieleen.

Tippaaminen on myös erinomainen tapa jäädä henkilökunnan mieleen.

- Anna tippiä, etenkin ensimmäisen tilauksen aikana.

Lähde: Thril List

Kilpailut

Uusimmat