Nainen huomio, viisi erikoista faktaa miehistä

11.09.2013 21:15 - Reija Saarinen

Naisten on aina välillä vaikea ymmärtää miehiä. Nyt kuitenkin muutama miesten tapa on selitetty tieteen keinoin. 

 Alla viisi erikoista faktaa miehistä. 

1. Miehet haluavat pysyä uskollisina

Yleisen uskomuksen mukaan joidenkin miesten on vaikea pysyä uskollisena kumppanilleen. Usein kuvitellaan, että se kuuluu miesten luonteeseen. Tuoreen tutkimuksen mukaan tämä ei ole lainkaan totta, sillä yli 30-vuotiailla miehillä näyttää olevan vahva halua pysyä uskollisena. 

2. Miehet kokevat muutoksia kehossaan kumppanin raskauden aikana

Miehet käyvät läpi hormonaalisia muutoksi kumppaninsa raskauden aikana. Vuonna 2000 julkaistun tutkimuksen mukaan, miesten testosteronitaso laski kumppanin raskauden aikana. 

3. Miesten kilpailuhenkisyys vähenee iän myötä

Tutkimusten mukaan miehistä tulee vähemmän kilpailuhenkisiä iän myötä. Näin väittää vuonna 2009 julkaistu tutkimus. Tulosten mukaan ikääntyessään mies menettää kilpailuhenkeään ja kiinnostuu enemmän yhteistyöstä. 

4. Miehillä on kova suojeluvaisto

Miehet ovat erittäin suojelevia omiaan kohtaan. Tämä johtaa siihen, että miehet ovat erittäin alttiita käyttämään väkivaltaa, jos heidän aluettaan tai rakkaitaan uhataan. Jotkut tutkijat uskovat tämän johtuvan korkeasta testosteronitasosta, mutta asiaa ei ole voitu vahvistaa. 

5. Miehet on ohjelmoitu katselemaan naisia

Miehet todellakin on ohjelmoitu katselemaan vastakkaisen sukupuolen edustajia. Tutkimusten mukaan testosteroni vaikuttaa miesten aivoihin, niin, että nämä eivät voi tahattomille vilkuiluilleen mitään. 

Lähde: Become Gorgeous

Kilpailut

Uusimmat