Tavallisten naisten alusvaatekuvat muistuttavat meitä siitä, miltä oikea naisvartalo näyttää

20.11.2013 17:30 - Reija Saarinen

Alusvaatemainoksissa nähdään usein kauniita mallinaisia, mutta alusvaateliike päätti antaa tavallisille naisille mahdollisuuden paljastaa sulonsa.

Chrystal Bougon on isokokoisille naisille suunnatun alusvaateliikkeen omistaja. Naisen mukaan hän on usein toivonut tuotteidensa mainoskuviin aivan tavallisia naisia, joiden vartalot eivät ole suoraan mallimaailmasta. Tämän vuoksi nainen päättikin käynnistää "tavalliset naiset" -kampanjan, jonka avulla hän halusi näyttää, että naiset muhkuroineen, selluliitteineen ja raskausarpineen voivat olla kauniita ja upeita.

Lukuisat rohkeat naiset ottivat innokkaina osaa kampanjaan ja lähettivät liikkeen Facebook-sivuille omia alusvaatekuviaan. Kuvissa esiintyvät naiset ovat siinä mielessä tavallisia, että yksikään heistä ei ole malli.

- Naiset asettavat oman kehonsa kritiikille alttiiksi. Tiedämme kaikki, että jotkut vihaavat näitä muotoja ja laukovat heistä ikäviä asioista. Mutta aina on olemassa myös niitä, jotka saavat apua ja voimaa näistä käsittelemättömistä kuvista, Bougon hehkuttaa.

Katso tavallisten naisten rohkeita alusvaatekuvia täältä

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat