Haaveiletko häistä ulkomailla? Näillä vinkeillä onnistut

20.11.2013 18:45 -

Suosittuja lämpimien maiden kohteita häiden pitopaikaksi ovat muun muassa Thaimaa, Turkki, Istanbul, Ranska, Unkari ja Intia. Mutta miksi juuri nämä maat ovat suosittuja hääjuhlapaikkoja ja mikä talvihäissä viehättää?

Mitkä ovat hyviä vinkkejä talvihäiden järjestämiseen ulkomailla?

Jos haluaa järjestää hääjuhlat ulkomailla, kannattaa tarkistaa kohteen sää. Näin osaa varautua sadekauteen, hurrikaaneihin ja liian koviin helteisiin. Ota selvää onko haluamasi juhlapaikka auki talviaikoina, sillä joitakin tiloja ja rakennuksia saatetaan kunnostaa talvisin. On myös hyvä muistaa, että monesti kustannukset tulevat ulkomailla halvemmiksi talvisin kuin kesäsin, jolloin sesonki on päällä.

Miksi nämä viisi kohdetta ovat suosittuja?

Thaimaa ja Intia ovat pelkästään jo lomakohteina suosittuja. Molemmissa maissa on tarjolla paljon hienoja paikkoja ihanteellisia häitä varten. Monet pariskunnat haluavat myös päästä vähäksi aikaa pois kylmästä talvesta jonnekin todella lämpimään. 

Unkari, Ranska ja Turkki ovat melko lähellä ja niissä kaikissa on tarjolla hienoja linnoja ja palatseja, jotka saattavat olla monille pariskunnille mieleisiä häänviettopaikkoja. Erityisesti Ranskaa pidetään romanttisena paikkana pariskunnille.

Entä jos talvihäät järjestäisi kotimaassa?

Kotimaassa talvihäät tulevat monesti halvemmaksi kuin kesähäät ja siksi ne sopivat varsinkin niille, jotka haluavat säästää rahaa. Talvihäitä pidetään romanttisina, koska silloin on hämärämpää ja kynttilät ja tuikkivat valot tuovat juhliin tunnelmaa. Talvisin on myös vähemmän kilpailua hääpäivistä pariskuntien kesken, joten on helpompi saada varattua kirkko ja juhlapaikka haluamalleen päivälle.

 Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat