Pikkupoikaa kiusattiin vaatteiden takia - 45 oppilasta pukeutui samalla tavalla tukeakseen häntä

26.11.2013 19:15 - Rea Tallgren

Danny on amerikkalainen pikkupoika, joka haluaa aina pukeutua pikkutakkiin ja solmioon. Kun isommat pojat koulussa kuulivat, että Dannya kiusattiin asian takia, he puuttuivat tilanteeseen.

Danny on 6-vuotias poika Massachusettsissa. Dannylla on ongelmia puheen tuottamisessa ja hän pukeutuu aina pikkutakkiin ja solmioon, koska haluaa tehdä niin. Kaikki lapset eivät hyväksyneet Dannyn erikoista tyyliä, vaan pilkkasivat häntä siitä.

Kun Dannyn viidesluokkalaiset ystävät kuulivat, että Dannya kiusattiin hänen vaatteistaan, he päättivät näyttää, etteivät hyväksy asiaa.

- Päätimme tulla kaikki kouluun samanlaisissa vaatteissa kuin Danny, jotta voisimme osoittaa hänelle, kuinka paljon rakastamme häntä, sanoo asiasta kertovalla videolla eräs idean takana olleista viidesluokkalaisista pojista, ja herkistyy kyyneliin.

Peräti 45 Dannyn ystävää saapui kouluun pikkutakissa ja solmioissa tukeakseen Dannya. Dannyn äiti kertoo, että kyseisen päivän iltana poika oli itkenyt sänkyyn mennessään. Kun äiti oli kysynyt, mikä oli vialla, oli Danny vastannut:

- Minulla on sellainen olo, että minua rakastetaan hurjasti.

Katso liikuttava video poikien hienosta teosta alta.

Kilpailut

Uusimmat