"Pidä minua sylissä, kun aikani on tullut" - 10 asiaa, jotka koirasi sanoisi sinulle, jos pystyisi

09.01.2014 15:15 - Rea Tallgren

Koiranomistajien kannattaa pitää mielessä kymmenen sellaista asiaa, jotka koira varmasti sanoisi omistajalleen, jos voisi.

Joskus on helppo ajatella, että lemmikit ovat pelkkiä persoonattomia eläimiä, joilla ei ole tunteita. Näin ei kuitenkaan ole. Esimerkiksi koirat ja kissat hurmaavat omistajansa usein inhimillisyydellään - luonteenpiirteillä, jotka voivat olla, kuten meillä ihmisilläkin - joka ihania tai ärsyttäviäkin.

Vaikka esimerkiksi koiria on yhtä monenlaisia kuin on omistajiakin, on olemassa kymmenen asiaa, jotka jokainen koira varmasti sanoisi omistajalleen, jos osaisi. Nuo liikuttavat ja koskettavat asiat on listattu Facebookissa kiertävään kuvaan.

Lue alta, mitä koirasi sanoisi sinulle, jos suinkin voisi.

1. Minun elämäni tulee kestämään arviolta 10-15 vuotta. Jos joudun eroamaan sinusta, se tulee tekemään todella kipeää. Muistathan sen, kun otat minut elämääsi.

2. Anna minulle tarpeeksi aikaa ymmärtää, mitä milloinkin odotat tai pyydät minulta.

3. Luota minuun.

4. Älä ole vihainen minulle pitkään - ja ole kiltti, äläkä laita minua lukkojen taakse jos haluat rangaista minua.

5. Sinulla on työsi, vapaa-aikasi, ystäväsi. Minulla on vain sinut.

6. Puhu minulle. Vaikka en ymmärtäisi, mitä sanot, ymmärrän kyllä kun puhut minulle.

7. Muista, etten koskaan unohda, miten kohtelet minua.

8. Jos lyöt minua muista, että minullakin on hampaat, joilla voisin helposti purra sinua. Mutta en tee niin, koska rakastan sinua.

9. Ennen kuin sanot, että minä olen yhteistyökyvytön tai laiska, kysy itseltäsi, onko minulla joku vialla. Ehkä olen kipeä, tai ehkä olen jo niin vanha ja heikko, etten jaksa enää toteuttaa kaikkia toiveitasi.

10. Pidä minusta huolta, kun olen vanha. Älä anna minun lähteä tästä maailmasta yksin, vaan pidä minua sylissäsi kun aikani on tullut, ja silitä minua. Kaikki on helpompaa, kun sinä olet rinnallani - jopa kuolema.

Lähde: Facebook

Kilpailut

Uusimmat