Kauneusleikkaus romahdutti naisen kasvot: "En poistunut kotoani kolmeen vuoteen"

15.01.2014 13:15 - Rea Tallgren

Kauneusleikkauksilla voidaan parhaimmillaan parantaa ihmisen itsetuntoa huomattavasti korjaamalla kohtia, jotka ovat aina henkilöä häirinneet. Leikkaukset saattavat kuitenkin saada aikaan myös päinvastaisen reaktion ja viedä asioita vain huonompaan suuntaan. Niin kävi englantilaiselle Yvonnelle, jonka pilalle mennyt kasvojenkohotus jätti hänet pelkojensa - ja kotinsa - vangiksi.

Yvonne, 57, kertoo epäonnisesta kauneuskirurgiakokemuksestaan TLC:n Extreme Beauty Disasters -sarjassa. Sairaanhoitajana ennen eläkkeelle jäämistään työskennellyt nainen oli haaveillut kasvojenkohotuksesta jo pitkään. Kun hän vihdoin pääsi leikkaussaliin, oli lopputulos mieluinen - mutta vain vähän aikaa.

- Vuoden ajan tilanne oli suhteellisen ok. Mutta sitten, kuin silmänräpäyksessä, kaikki rypyt palasivat ja kaiken lisäksi naamani alkoi roikkua lyhyessä ajassa paljon enemmän kuin ennen leikkausta, Yvonne muistelee.

Vääränlainen leikkaus ei ollut varmistanut, että Yvonnen kasvot todella pysyvät "kohotettuina", mikä aiheutti ohjelman mukaan hänen kasvojensa "romahtamisen".

- En poistunut kotoani lähes ollenkaan kolmen vuoden aikana, kun olin niin kauhuissani siitä, miltä kasvoni näyttivät, Yvonne kertaa.

Hänelle epäonnistunut leikkaustulos aiheutti masennusta ja ahdistusta. Kaiken lisäksi kirurgi väitti, että kyseessä on Yvonne oma vika - hän kun ei ollut käynyt ottamassa Botoxia leikkauksen jälkeen ylläpitääkseen tuloksia.

Nyt Yvonne on käynyt korjausleikkauksessa toisen kirurgin pakeilla, joka kertoo, että ensimmäisen leikkauksen ongelma oli se, ettei Yvonnen leukaa ollut kiristetty, eikä suinkaan Yvonne oma toiminta. 

- Ette usko, kuinka hyvältä minusta tuntuu nyt, kun kasvoni ovat vihdoinkin sellaiset kuin alunperinkin olisin halunnut. Tuntuu, kuin olisin saanut uuden elämän, Yvonne kertoo.

Katso ennen ja jälkeen -kuvat Yvonnesta tästä!

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat