Pikkutytön iho paloi karrelle - selvisi vastoin lääkäreiden odotuksia - katso

13.02.2014 19:15 - Senni Loikala

Lääkärit eivät uskoneet, että Isabella "Pippie" Kruger selviäisi vakavasta palovammasta. Pikkutyttö tahtoi kuitenkin elää ja selvisi vastoin odotuksia.

Isabella "Pippie" Kruger oli vain kolmevuotias, kun hänen ihonsa paloi vakavasti räjähtäneen sytytysnesteen takia reilu kaksi vuotta sitten. Tilanne vaikutti epätoivoiselta, sillä Pippien ihosta 80 prosenttia oli palanut karrelle. Lääkärit eivät juuri antaneet toivoa onnettomuuden kohdanneen pikkutytön vanhemmille.

Pippien kohtalo saattoi vaikuttaa surkealta hänen maatessaan lähes koko kehon peittävissä kääreissä, mutta tytön sisällä paloi voimakas halu elää. The New Age -lehti uutisoi Pippien tuoreita kuulumisia, jotka tekevät onnelliseksi Pippien ja hänen perheensä puolesta. Urhea pikkutyttö on nimittäin saanut uuden ihon, joka näyttää kauniilta. Lisäksi Pippien motoriset taidot kehittyvät koko ajan, ja hän pystyy alkaa elämään tavallista lapsen elämää. 

- Pippie käy nyt kuntoutusohjelmaansa, jonka eteen hän tekee paljon töitä. On kuin hän olisi päättänyt, ettei hän anna minkään estää parantumasta täysin, kertoo Pippien Anice-äidin edustaja Noelene van der Merwe.

Vielä muutama kuukausi sitten Pippie ei pystynyt liikuttamaan itse jalkojaan, kun hänen kanssaan harjoiteltiin kävelemistä. Tällä hetkellä tyttö kuitenkin ottaa itse askelia, on oppinut puhumaan muutamia sanoja ja kommunikoi muutenkin eloisasti. Pippie pystyy jälleen syömään itse ja juomaan pillillä. Tyttö leikkii jo myös pikkuveljensä kanssa.

Kuvia kääreissä olevasta Pippiestä reilu puoli vuotta onnettomuuden jälkeen löydät täältä.

Tuoreen kuvan Pippiestä pääset katsomaan täältä.

Uutisoimme aiemmin siitä, kuinka maailma ei kaadu epäonnistumisiin tai suuriin vaikeuksiin. Tärkeät neuvot selviytymiseen pääset lukemaan täältä.

Lähde: The New Age

Kilpailut

Uusimmat