Suomalaismiehen saama pysäköintihuomautus naurattaa netissä: "Saastuttakoot kirput kainalokuoppasi"

18.02.2014 10:30 - Rea Tallgren

Suomalaismies yllättyi saapuessaan kadulle pysäköidyn autonsa luokse. Auton luona nimittäin odotti melko tiukkasanainen lappu.

Suomalaismies saapui Helsingin Arabiassa kadulle parkkeeratun autonsa luokse muutama päivä sitten ja huomasi, että tuulilasiin oli jätetty tervehdys kanssa-autoilijalta.

Pitkä lappu oli kirjoitettu koneella hyvin viralliseen tyyliin. Siinä kerrottiin muun muassa, että lappu on tuulilasiin jätetty, koska pysäköijä on lapun kirjoittajan mielestä vienyt parkkeeraustavallaan tilan, johon mahtuisi esimerkiksi "kymmenen muuliparin vetojoukko, kaksi norsua ja yksi vuohi".

Lapun jättäjä kertoo, että hän toivoo lappunsa saavan autoilijan kiinnittämään huomiota omaan parkkeeraustyyliinsä. Lopputoivotuksessa lapun jättäjä toivoo parkkeeraajalle "yllättävää vaihdelaatikon hajoamista aamuyöstä vesisateella 10 kilometrin päässä lähimmästä talosta". Niin, ja "tuhansien kamelinkirppujen saastuttavan hänen kainalokuoppansa."

- Itse mietin lähinnä, että millainen veijari tällaisen lapun on kirjoittanut. Mielestäni olin parkkeerannut niin, että edessä oleva auto mahtui mainiosti pois paikaltaan, kertoo nimettömänä pysyttelevä mies Voicelle.

Lapun kuvan voit katsoa alta.

Uutisoimme aiemmin erään suomalaisnaapurin jättämästä erikoisesta lapusta, joka moitti kanssaihmisiä liian innokkaasta tervehtimisestä. Tuon lapun viestin voit lukea tästä.

Kilpailut

Uusimmat