Ihmis-Barbien dieetti järkyttää: Nainen elää ilmalla ja valolla

03.03.2014 13:45 - Karoliina Kotala

Ihmis-Barbieksi kutsuttu Valeria Lukyanova on jälleen otsikoissa. Tällä kertaa syy löytyy naisen hengenvaarallisesta dieetistä.

28-vuotias Valeria Lukyanova nousi otsikoihin esiteltyään julkisuudessa vartaloaan ja kasvojaan, jotka nainen on muokannut plastiikkakirurgin avulla muistuttamaan Barbie-nukkea. Pysyäkseen nukkemaisen luonnottomissa mitoissa, nainen on nyt aloittanut myös järjettömän dieetin.

Valerian dieetti tunnetaan nimellä breatharianismi ja sillä tarkoitetaan paastoamista, jossa paastoava henkilö uskoo elävänsä pranan avulla. Prana taas on hindulaisuudessa tunnettu termi, joka tarkoittaa elämänvoimaa. Inedistit saattavat uskoa saavansa tarvittavan esimerkiksi auringonvalosta. Huolestuttavaa kyllä, osan inedisteistä tiedetään menehtyneen.

Valeria kertookin jättäneensä ruoan ja nauttivansa "kosmista mikroruokaa", toisin sanoen ilmaa ja valoa. Kuten alla näkyvä kuva osoittaa, ei Valeriasta juuri enää löydy laihdutettavaa.

Naisen nettisivuihin ja lukuisiin kuviin voit tutustua täällä.

Uutisoimme myös hiljattain uutisesta, jonka mukaan Valeria oli löytänyt "identtisen kaksoissiskonsa". Lue uutinen täältä.

Lähde: Esquire

Kilpailut

Uusimmat