Kylmäävä video tallentui lastenhuoneen valvontakameralle - murtovaras tutkaili nukkuvaa lasta

17.04.2014 08:15 - Rea Tallgren

Amerikkalaisvanhemmat kokivat kauhunhetkiä, kun he huomasivat, että heidän taloonsa oli murtauduttu heidän nukkuessaan. Vielä enemmän he kauhistuivat, kun ymmärsivät, että varas oli ollut myös huoneessa, jossa heidän pieni taaperonsa nukkui.

Amerikkalaispariskunnan kotiin murtauduttiin karmivalla tavalla. Pariskunta huomasi murron vasta, kun alkoivat etsiä tietokonettaan ja perheenisä huomasi lompakkonsa puuttuvan. Kun he ymmärsivät, että heille oli murtauduttu yöaikaan, ymmärsivät he kauhukseen myös, että heidän 2,5-vuotias taaperonsa oli ollut suojattomana omassa huoneessaan koko murron ajan.

Valvontakameralle tallentunut kylmäävä materiaali todisti pelon todeksi. Sen filmiltä vanhemmat nimittäin saivat todistaa, että murtovaras oli kuin olikin ollut taaperon huoneessa ja jopa huomannut lapsen.

Videolla varas osoittaa lasta taskulampulla, mutta lähtee sitten onneksi jatkamaan matkaa.

- Uskon, että poikani heräsi, mutta luuli varasta minuksi, vauvan isä kertoo.

Miehen mukaan eniten kylmää ajatus siitä, mitä pienokaiselle olisi voinut tapahtua. Hän miettii myös, mitä olisi tapahtunut, jos lapsi olisi herännyt itkemään, ja he olisivat menneet katsomaan, mitä huoneessa tapahtuu.

Kylmäävän videon voit katsoa alta.


Kilpailut

Uusimmat