Uusi deittisovellus valloittaa maailmaa - sopii erityisesti tosirakkautta etsiville

24.04.2014 08:45 - Karoliina Kotala

Tinder-deittisovellus on valloittanut maailmaa viime kuukausina, mutta nyt sen rinnalle on noussut varteenotettava kilpailija.

Hinge-niminen kännykkäsovellus toimii samantyylisesti kuin Tinderkin. Siinä selataan kännykän avulla kuvia muista sinkuista, jotka etsivät seuraa ja joko hylätään tai hyväksytään heidät. Kun kaksi ihmistä on kumpainenkin kiinnostunut toisistaan, he voivat aloittaa keskustelun. Erona on kuitenkin se, että Hinge etsii potentiaaliset treffikumppanit Facebook-ystäviesi ystävistä.

- Käyttäjät kertovat käyttävänsä Hingeä eri tavalla kuin Tinderiä. Tinderiä käytetään, kun on tylsää tai haluaa vain pientä sutinaa ja Hingeä taas käytetään, kun etsitään treffikumppaneita, sovelluksen kehittänyt Justin McLeod kertoo.

Hingen myös mainostetaan karsivan tilanteita, joissa deittisovelluksen kautta on löytynyt epämääräisiä tapauksia. Käyttäjällä onkin mahdollista aina tarkistella tietoja kiinnostuksensa kohteesta yhteiseltä Facebook-ystävältä. Vaikka sovellus on vasta viime vuonna startannut, on se jo yhdistänyt kaksi milljoonaa paria, joista ainakin yhden parin tie on vienyt avioliittoon.

Lähde: The Huffington Post, TechCrunch

Kilpailut

Uusimmat