Pelottavimmat asiat, joita lapset ovat sanoneet lastenvahdille nostavat karvat pystyyn

23.05.2014 07:45 - Rea Tallgren

Lapset sanovat mitä sattuu - ja välillä he osaavatkin päästää suustaan suunnattoman pelottavia asioita.

Lapset eivät aina ymmärrä, mitä sanovat ja kenties juuri sen takia onkin niin pelottavaa, kun he päästävät suustaan asioita, jotka tuntuvat mahdottomilta selittää. Alle on kerätty muutamia sellaisia asioita, joita lapsenvahdit ovat saaneet vahdittaviltaan kuulla. Kukaan ei varmasti voisi syyttää näitä aikuisia, jos he kieltäytyisivät jatkossa vahtimasta kyseisiä muksuja, sen verran pelottavia asiat ovat.

"Peittelin vahtimaani lasta sänkyyn, kun hän yhtäkkiä katsoi minua vakavasti ja sanoi: "Uskothan sinä, että minä en ikinä tappanut ketään? Heidän ei olisi tarvinnut viedä minun kättäni. Mutta lattia lainehti verestä."

"Kerran olin vahtimassa ystävieni lapsia. Piirtelimme kaikessa rauhassa illalla kuvia, kun toinen lapsista yhtäkkiä piirsi naisen, joka roikkui köyden varassa katossa. Sitten hän kertoi: "Tämä nainen käski minun piirtää tämän kuvan. Hän haluaa sinun tietävän, että hän on tulossa hakemaan sinua. Sinun kannattaa piiloutua."

"Kerran vahtimani viisivuotias sanoi, että vieressäni sohvalla istui Jacob-niminen mies, joka oli pukeutunut putkimiehen asuun. Kun hän näki säikähdyksen kasvoiltani, hän lohdutti minua: "Älä pelkää, Jacobilla ei ole edes käsiä."

"Neljävuotias serkkuni istui rappusilla ja ilveili. Kun kysyin, mitä hän tekee, hän sanoi matkivansa hauskaa naista. Katsoin taakseni, ja me olimme kahdestaan. Kun kysyin, mitä naista, serkkuni osoitti taakseni ja sanoi, että tuota naista, jolla on köysitukka. Minua alkoi huvittaa, ja aloin kävellä serkkuani kohti, kun hän yhtäkkiä sanoi: "Se köysitukka on naisen kaulan ympärillä. Hän roikkuu siitä katossa." Sitten tajusin, millaisia ilmeitä serkkuni teki; hän ilveili kuin hengen hädässä, juuri ennen kuin happi loppuu."

"Katsoin koulun valokuvakirjaa viisivuotiaan siskontyttöni kanssa, kun hän yhtäkkiä osoitti yhtä pojista, ja sanoi tämän näyttävän aivan Nicolasilta. Kun kysyin, kuka Nicolas on, vastasi siskontyttöni tyynesti sen olevan poika, joka asuu hänen kaapissaan."

"Minä ja kaverini olimme vahtimassa hänen neljävuotiasta serkkuaan. Me halusimme tietää, ovatko puheet aiemmista elämistä ja siitä, että lapset joskus muistavat ne, totta. Niinpä aloimme kysellä pojalta kysymyksiä, joita hän ei täysin ymmärtänyt. Kysyimme, mitä hän oli ollut ennen kuin oli hän. Hämmästykseksemme hän vastasi tyynesti olleensa konduktööri, joka heilutti ihmisille junan lähtemisen merkiksi tietyllä tavalla, jonka poika toisti sujusti. Tapa oli tuttu meille konduktöörien tekemänä. Asia, joka meidät sai kuitenkin hätkähtämään oli se, ettei tämän neljävuotiaan olisi pitänyt vilkutusta osata tehdä; hän kun oli syntynyt sokeana."

Uutisoimme aiemmin muistakin karmivista asioista, joita lapset ovat sanoneet. Voit lukea ne tästä.

Lähde: 9Gag

Kilpailut

Uusimmat