Miksi tissit ovat mahtavia? Suomalaiset miehet kertovat

09.06.2014 14:45 - Rea Tallgren

Monet miehet jaksavat kosketella ja puristella tissejä jatkuvasti. Naisia touhu saattaa ihmetyttää, mutta miehillä on syynsä rakastaa rintoja. Mutta annetaan heidän kertoa niistä enemmän itse.

Rinnat tuntuvat kiehtovan miehiä iästä riippumatta. Kurvikkaat naiset kääntävät päitä, mitä tahansa tuotteita voidaan mainostaa rintojen kuvilla ja niin sanotut tissijutut tuntuvat keräävän hyvin lukijoita verkkolehdissä. Voicen toimitus kysyi suomalaismiehiltä, mikä rinnoissa niin kiehtoo. Näin he vastasivat:

"Tissit ovat kauniita ja niiden liike on seksikästä. Niiden koolla ole väliä. Itse odotan aina eniten sitä hetkeä, kun näen naisen rinnat ensimmäistä kertaa. Sitä ennen niitä aina vain kuvittelee mielessään."
Joona, 27

"Tissien kauneus ei riipu niinkään niiden koosta tai muodosta, vaan omistajastaan. Eli kuinka ylpeästi hän näitä aarteitaan kantaa. Tissit ovat myös ihmiskunnan ruokintajärjestelmän ehdotonta eliittiä. Noilta pitsein ja prodyyrein koristelluilta lähteiltä ihminen on aloittanut kulinaarisen historiansa."
Kalle, 43

"Tissit, ihanat pallukat mitä jokainen mies kaipaa. Tissien ei tarvitse olla isot, kunhan ne on vain olemassa. Niihin on ihana painaa pää. Toimii tietynlaisina stressipalloina. Aah, tissit on ihanat!"
Anton, 26

"Tissit kiinnostavat, koska niitä piilotellaan ja niihin ei saa koskea ilman lupaa. Kaikki kielletty kiehtoo!"
Jouni, 27

"Miehillä on jäänyt tisseihin emotionaalinen suhde jo imetysvaiheesta. Tätä kukaan mies ei halua kuulla, mutta miehillä on naisiin ja ennen kaikkea tisseihin hyvin äidillinen suhde. Tieteellistä näyttöä ei tietenkään ole, mutta epäilen että ilman rintaruokintaa jääneet ovat enemmän "persemiehiä"."
Matti, 40

"Tissit vaan kiinnostaa. Vaikea sanoa miksi. Joku siinä muodossa kiehtoo ja siinä tunteessa kun pyöreitä, täyteläisiä tissejä saa puristaa. Ne tuntuu oudoilta kun itsellä ei ole mitään sellaista. Kaikenlaiset tissit on ihania."
Kim, 36

"Kiinnostus tisseihin juontaa juonensa varmaan evoluutiosta asti. Tissit vain ovat parhaita!"
Aslak, 34


Kilpailut

Uusimmat