Karmivimmat urbaanilegendat koottiin yhteen - saavat ihon kananlihalle

25.06.2014 09:05 - Rea Tallgren

Japani on urbaanilegendojen luvattu maa. Suurin osa legendoista on niin karmivia, että niiden ei todellakaan soisi olevan mitään muuta kuin tarua.

Jos luulit suomalaisten urbaanilegendojen olevan pelottavia, saatat muuttaa mielesi kuultuasi Japanin versioista.

1. Kushisake Onna

Kushisake Onna on leikeltykasvoisen naisen lempinimi. Japanissa uskotaan, että Onna saattaa hypätä myöhään illalla yksin kulkevan ihmisen eteen lappu suunsa edessä ja kysyä, onko hän ohikulkijan mielestä kaunis. Jos hänelle vastaa ei, leikkaa hän uhrinsa pään irti isoilla saksilla. Jos hänelle vastaa kyllä, paljastaa hän viillellyn suunsa ja kysyy "Olenko edelleen kaunis?". Jos ohikulkija tuolloin vastaa ei, kokee hän tuskallisen kuoleman Onnan leikatessa hänet kahtia. Jos hän vastaa kyllä, leikkaa Onna myös hänen kasvonsa samanlaiseen, ikuiseen hymyyn.

2. Hitobashira

Hitobashira-termillä viitataan ihmispylväisiin, eli betonipylväisiin, joiden sisään on valettu ihmisiä. Tällaisia pylväitä väitetään löytyvän ympäri Japania, koska niiden uskottiin ennen vanhaan tekevän perustuksista kestävämmät. Pylväiden uskotaan nyt olevan vainottuja ja niihin valettujen ihmisten uskotaan vainoavan kaikkia.

3. Teke teke

Tämän ledengan päähenkilö on nainen, jonka kerrotaan jääneen junan alle, ja leikkautuneen kahtia. Hänen vihansa on kuitenkin niin suuri, että hän ei kuollut, vaan hänen ylävartalonsa liikkuu kaduilla edelleen. Jos hän saa uhrinsa kiinni, leikkaa hän tämän kahtia. Teke teke on saanut nimensä äänestä, joka kuuluu naisen kyynärpäistä hänen kipittäessään niiden avulla ympäri katuja.

4. Aka Manto

Aka Manto on hahmo, joka ilmestyy uhrinsa luokse julkisessa vessassa. Hänellä on mukanaan sininen ja punainen vessapaperi, josta hän pyytää uhria valitsemaan. Jos uhri valitsee punaisen, hänet silputaan kappaleiksi tai hänen ihonsa revitään irti. Jos hän valitsee sinisen, hänet kuristetaan tai hänestä valutetaan kaikki veri.

5. Tyttö kodissasi

Rakotytöksi kutsuttu hahmo piiloutuu kodin erilaisiin rakoihin, kuten sohvanväliin tai vaatekaapin ovenrakoon. Jos tytön katseen kohtaa, kuiskaa hän uhria leikkimään kanssaan piilosta. Sillä hetkellä uhrin kohtalo on jo sinetöity, sillä seuraavan kerran, kun hän kohtaa rakotytön katseen, raahaa tämä uhrin mukanaan helvettiin.

6. Inunaki-kylä

Uskomus Inunaki-kylän olemassaolosta elää vahvana Japanissa. Kukaan ei tiedä, missä kylä sijaitsee, mutta siellä uskotaan olevan täysin omat sääntönsä. Kylään kuljetaan portista, jonka päällä liikkuu pahaenteinen kyltti, joka kertoo, etteivät Japanin lait päde kylässä. Kylässä murhat, taikausko ja kannibalismi ovat yleisiä. Mikään elektroniikka ei toimi kylässä, eivät etenkään kännykät. Kylässä on vanhoja puhelinkoppeja, mutta niistä ei voi soittaa kellekään. Kukaan, kuka on koskaan mennyt kylään, ei ole palannut takaisin.

7. Kiyotaki-tunneli

Kiyotaki-tunnelin kerrotaan olevan 444 metriä pitkä. 4 on Japanissa epäonnen luku, ja tunnelia vältellään jo pelkästään senkin takia. Vuonna 1927 valmistuneessa tunnelissa kerrotaan kummittelevan kaikkien sen rakentamisen aikana kuolleiden orjien haamujen. Jos tunnelia ajaessaan vilkaisee siellä sijaitseviin peileihin, saattaa niissä nähdä haamun ja ajaa kolarin. Tunnelin kerrotaan olevan erimittainen öisin ja päivisin mitattuna.

Lähde: 9Gag

Kilpailut

Uusimmat