Karu fakta: Teinitytöt julkaisevat paljastavia kuvia itsestään lahjoja vastaan

01.08.2014 10:10 - Eeva Rajala

Sosiaalisen median eri kanavista löytyy satoja nuorten tyttöjen postauksia, joissa tytöt pyytävät lahjoja ventovierailta ihmisiltä.

Erityisen laaja ilmiö on muun muassa Britanniassa. Teinitytöt ovat alkaneet amatööriglamour-malleiksi ja poseeraavat paljastavissa kuvissa, jotta saisivat itselleen esimerkiksi suosikkielokuvansa dvd:n tai haluamansa kännykkäkuoret.

Eräs yliopistosta välivuotta viettävä walesilaistyttö lataa nettiin runsaasti kuvia itsestään muun muassa riisuutumisen eri vaiheissa. Sivuilta löytyy myös linkki Amazon-verkkokaupan lahjalistaan, jonka tyttö on koonnut. Hänen kuviaan seuraavat voivat ostaa hänelle vaikka tytön haluaman led-television tai vintage-skeittilaudan. Tyttö esittelee sivuilla myös jo saapuneita lahjoja, joihin kuuluvat muun muassa tablettitietokone ja puputytön asu.

Eräs nuori tyttö myöntää rohkaisevansa "miesorjiaan" ostamaan hänelle lahjoja seksikkäitä kuviaan vastaan, jotta miehet tuntevat taloudellista dominointia tyttöä kohtaan.

Amazon Wish List -lahjalistalta lukija voi valita halutun tavaran, maksaa sen ja lähettää sen salassa pidettyyn osoitteeseen perille.

Britannian Metro-lehden mukaan kyseessä on erikoinen järjestely, joka testaa ihmisten oikean ja väärän ymmärrystä. Lehti kertoo myös, että kyseessä on valitettava, leviävä ja yleistyvä sosiaalisen median trendi.

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat