Meneekö liian pitkälle? Paparazzit vakoilevat julkkiskoteja radio-ohjattavilla lennokeilla

05.08.2014 14:24 - Senni Loikala

Tähdet eivät saa enää olla rauhassa edes kotonaan, sillä virkaintoisimmat paparazzit ovat keksineet keinonsa vakoilla heitä jopa kotona.

Maailmantähdet saavat olla piilossa kameroilta vain harvoin. Luulisi, että oma koti pihoineen voisi tarjota hyvän yksityisyydensuojan. Näin ei enää kuitenkaan ole. Paparazzitoimisto AKM-GSI myöntää TMZ-uutissivustolle käyttävänsä lennokkeja, joiden avulla se kuvaa yläilmoista videoita julkimoiden kodeista.

Lennokkipaparazzeja käyttävän toimiston omistaja Steve Ginsburg kertoo, ettei ole olemassa lakia, joka estäisi kotien kuvaamisen lennokeilla. Hänen mukaansa olisi kuitenkin suuri takaisku, mikäli kyseistä videomateriaalia ruvettaisiin kauppaamaan.

- Meillä on äärimmäisen suuri kunnioitus julkimoita kohtaan ja pidämme sanamme, ettemme levitä yhtään lennokkivideota, joissa julkkikset ovat yleisellä tai yksityisellä paikalla, Ginsburg lupaa.

Ginsburgin mukaan hänen toimistolleen yritettiin kaupata lennokkilla otettua videota, jossa Miley Cyrus oleskeli takapihallaan. Video jäi ostamatta. Lisäksi tähti itse ärsyyntyi lennokista, otti siitä videon ja lisäsi sen Instagramiin osoittaakseen turhautumisensa.

Onko lennokkien käyttäminen tähtien vakoilussa sinusta oikein, vaikka videot eivät päätyisikään levitykseen?

Lue myös: Kaikki tähdet eivät vihaakaan salakuvaajia: Charlie Sheen maksaa paparazzin hautajaiset

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat