10 toimivaa tapaa kerätä tykkäyksiä Instagramissa

12.09.2014 12:30 - Laura Sulkava

Sosiaalisessa mediassa jaetaan tietoa itsestään ja luonnollisesti niille toivotaan mahdollisimman hyvää vastaanottoa. Tykkäysten kalasteluun on tiettyjä sääntöjä, jotka tuovat lisää seuraajia ja kiinnostuneita.

Alla listattuna todistetusti toimivia tapoja saada lisää tykkäyksiä Instagramissa.

1. Kuvat, joissa näkyy kasvosi, keräävät eniten tykkäyksiä. Ota siis selfie-kuvia!

2. Liika on liikaa. Tykkäysten määrä alkaa laskea, jos julkaisee liian monta kuvaa päivässä. 1-3 on hyvä määrä.

3. Ulkona otetut kuvat, joissa on kaunis valaistus ja värejä, ovat ihmisten mieleen. 

4. Hashtageissa eli risuaita-merkeissä ei koskaan kannata käyttää humalaan liittyviä merkintöjä, kuten #kännissä #drunk tai muutakaan samankaltaista.

5. Yksi parhaimmista risuaidoista, jota kannattaa käyttää on #NoFilter, joka kertoo, ettei kuvassa ole käytetty filteriä lainkaan.

6. Erään tutkimuksen mukaan hyvä määrä risuaitamerkintöjä yhdessä kuvassa on 7. Tosin tämä luku vaihtelee eri tutkimusten mukaan 5-7 välillä.

7. Englanninkieliset risuaitamerkinnät toimivat suomenkielisiä paremmin.

8. Käytä kuvissasi filtereitä eli suodattimia, jotka antavat kuvalle erilaisen värimaailman. Voit käyttää joko Instagramin tarjoamia suodattimia tai ladata sovelluksia tätä varten.

9. Ota kuvasi yläviistosta, alaviistosta, sivuilta, mistä vaan, että kuvaan tulee pieni kulma. Suoraan edestä otettu kuva näyttää vankilakuvalta eikä ole kenellekään eduksi. 

10. Sinisävyiset kuvat ovat huomattavasti suositumpia kuin puna- tai oranssin sävyiset. Pidä tämä mielessä, kun näet ihanan merimaiseman tai pilvettömän taivaan

Osaatko arvata minkälainen oli ensimmäinen Instagramiin ladattu kuva, se ei ollut selfie. Katso aikaisemmin kirjoittamamme juttu tästä

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat