Oletko sinäkin addiktoitunut kännykkääsi? Uusi keksintö saattaa auttaa

19.09.2014 15:23 - Susanna Karttunen

Musta älypuhelimen muotoinen muovipala auttaa kännykkäaddikteja nostamaan katseensa ylös ruudusta.

Älypuhelimistaan riippuvaisten on pian helpompi alkaa vieroittaa itseään rakkaista kännyköistään NoPhonejen eli iPhonejen muotoisten muovipalojen avulla.

Idea NoPhonen kehittämiseen oli aluksi vitsi. Esineen kehittäjät olivat viettämässä aikaa vakiobaarissaan ja huomasivat, että he kaikki näpräsivät kännyköitään. He päättivät kehittää 3D-printterillä tulostetun feikkipuhelimen helpottamaan vieroitusoireita puhelimesta.

NoPhonen prototyypit on tulostettu 3D-printterillä. Sileäpintaista muovikappaletta on miellyttävää näpräillä käsissä ilman, että se häiritsee liikaa sen hetkistä tekemistä.

- Ohut, kevyt ja teknologiavapaa esine toimii korvikkeena kaikille älypuhelimille, kehittäjät kertovat.

Esinettä ei saa rikottua kovin helposti ja se on myös vedenkestävä. NoPhonesta on myös selfieversio, jossa muovipalan toiselle puolelle on kiinnitetty näytön kokoinen peili.

Ihmisten reaktio on yllättänyt kaveriporukan totaalisesti. Kysyntä vieroituspuhelimille on jo kova, vaikka siitä on tähän mennessä tehty vasta prototyyppejä. Kun kaverukset saavat tarpeeksi rahaa kasaan, saavat he NoPhonet vihdoin tuotantoon.

Uutisoimme aiemmin älypuhelinten räjäyttäneen näköongelmien määrän. Lue lisää täältä.

Lähde: Mirror, Business Insider

Kilpailut

Uusimmat