Kaikki artikkelit

Videolla puhuvan Simon Sinekin mielestä puhelinta ei tulisi koskaan pitää pöydällä silloin, kun on toisen ihmisen seurassa.
Vessanpönttöön tai vesilasiin pudonnut älypuhelin ei välttämättä ole entinen. Ratkaisu löytyy yllättävältä taholta.
Kun katse ei ole koko ajan liimautuneena kännykän ruutuun, voi ympäriltään huomata yllättäviä asioita.
Vaikka on hyvä, että osaamme joskus irrottautua älypuhelimestamme, voi siitä löytyä myös apu hetkessä elämiseen.
Kaikki ovat takuulla käyttäneet luuriaan samalla, kun kävelevät kaupungilla. Tutkimus selvitti pätevät perustelut, joiden vuoksi tapaa kannattaa ainakin vähentää.
Jos käytät älypuhelinta tai muita langattomia laitteita joka päivä, koskee tuore tutkimus sinua. Vempaiden käytön tuomia terveysriskejä päivitettiin, eivätkä ne ole kaunista luettavaa.
Joissain tilanteissa ja paikoissa on todella epäkohteliasta tuijottaa älypuhelimen näyttöä. Jos sinun on pakko pitää luuri mukanasi, pidä silloin puhelimesi edes äänettömällä!
Lähes jokainen selaa älypuhelintaan päivittäin, ja yhä useampi on riippuvainen kännykästään.
Kuinka monta puhelinnumeroa sinä muistat ulkoa? Yllättävän moni ei pysty luettelemaan edes numeroita, joista oman kumppanin saa kiinni.  
Avoinna olevat sovellukset ja jatkuva paikantaminen kuluttavat puhelimen akkua huomaamatta.
Ihmiskeho on varsin ihmeellinen kapistus: iholle syntyvät haavat paranevat itsestään ja suuretkin nirhaumat saattavat viikkojen päästä umpeutua huomaamatta. Kemistit innostuivat ajatuksesta - jos kehomme korjaa itse itseään, miksei olisi mahdollista kehittää synteettistä raaka-ainetta, joka kykenisi uusintamaan itseään kuin ihmisvartalo?
Silmät kiinni oleva hymynaama kuvastaa monista iloa, mutta todellisuudessa se ilmaisee huojennusta. Vastaavia tapauksia on vielä lisää.
Asiantuntijoiden mukaan älypuhelinten käyttäjien keskuudessa yleistyy fobia siitä, että joutuisi olemaan ilman kännykkää.
Uuden, pelkästään miehille suunnatun älypuhelinsovelluksen avulla kaksilahkeiset pystyvät parantamaan hedelmällisyyttään.
Matkapuhelimen näytöllä luikerteleva mato viihdytti monia 1990-luvulla. Nyt pelistä on tehty ilmainen applikaatio, joka jäljittelee klassikkopeliä mahdollisimman tarkasti.
Puhelin vie nykyään suunnattoman paljon huomiotamme ja sen vuoksi saattaa ohi mennä myös paljon mielenkiintoista katseltavaa.