Taiteilija remontoi ostamastaan tylsästä talosta tunnistamattoman - lopputulos kuin satukirjasta

11.11.2014 19:54 - Senni Loikala

Taiteilija Kat O'Sullivanin koti oli vielä ostohetkellä ankea ja ränsistynyt, mutta nykyään se kylpee käsittämättömässä väriloistossa niin sisältä kuin ulkoa.  

"Kotini on linnani", kuuluu vanha sanonta. Sen mukaan elää ainakin amerikkalainen taiteilija Kat O'Sullivan, joka osti miehensä kanssa ränsistyneen ja ankealta näyttävän omakotitalon keskeltä metsää New Yorkin tuntumasta vuonna 2009. 

Nykyään talo on puhjennut kukkaansa. Pariskunta on ehostanut sitä ystäviensä avustamana, ja lopputulos on lähes sadunomainen. Puutalo on sekä sisältä että ulkoa täynnä värejä. Ulkoa se tuo äkkiseltään mieleen Linnanmäen huvipuistossa sijaitsevan Vekkula-talon. Seinään on jopa maalattu hymyhuulet ja yhden seinän jokainen lauta on maalattu eri värillä.

- Minulle talo oli aluksi kuin tyhjä kangas. Hyvä puoli tämänlaisessa päättymättömässä projektissa on, että voit ajan mittaan toteuttaa lukemattomia ispiraation lähteitä sen avulla ja luoda oman, persoonallisen äänesi, kertoo O'Sullivan Shawangunk Journal -lehdelle.

Pääset katsomaan "ennen ja jälkeen" -kuvat talosta täältä.

Seuraava artikkeli: 5 syytä, miksi kotisi saa sinut kärttyisäksi

Lähde: My Modern Met

Kilpailut

Uusimmat