Likaisen kaksimielinen mainostaulu aiheutti paheksuntaa - katso

09.12.2014 18:45 - Senni Loikala

Englannissa eräs äärimmäisen kaksimielinen mainostaulu kerkesi komeilla ulkona 48 tuntia, ennen kuin se saatiin poistettua.

Englantilaisen jalkapalloseura Notts County FC:n kotikentän lähellä kulkeneet ihmiset joutuivat hiljattain hieraisemaan silmiään nähdessään varsin kaksimielisen tienvarsimainoksen.

Mainoksessa on kuva naisesta, jonka naamalle on lentänyt valkoista nestettä. Tekstissä lukee: "Jotkin ruumiinnesteet ovat pahaksi sinulle. Älä niele. Hylkää meijeri." Kuva ja teksti yhdistyvät itsestäänselvästi rakastelun kliimaksiin, mutta ikävän likaisella tavalla.

Monet kerkesivät valittaa epäasiallisesta mainoksesta, ennen kuin se poistettiin näkösältä 48 tunnin jälkeen.

Mainoksen takana on eläinten oikeuksia suojeleva PETA-järjestö, josta esimies Mimi Bekhechi antaa kommenttinsa tapaukseen.

- Mainostaulu on hävytön tapa herättää ohikulkijoita heräämään lehmän maidon juomisen vaaroihin. Meijerituotteet aiheuttavat tuhoja ihmisen terveydelle ja meijeriteollisuuden julmat rutiinit, jotka tekevät lehmistä pelkkiä maitokoneita, pitäisi saada kenet tahansa kieltäytymään nielemästä lehmän maidosta tehtyjä tuotteita.

Seuraava artikkeli: Pysäyttävä video muistuttaa: Jos otat, et aja

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat