Ruotsalaiset nousseet otsikoihin maailmalla: Lastenohjelmassa tanssivia peniksiä ja vaginoita

11.01.2015 13:15 - Laura Sulkava

Ruotsalainen piirretty lastenohjelma on herättänyt kiinnostusta maailmalla. Lastenkanavalla pyörivän ohjelman musiikkivideo on YouTubessa merkitty vain täysi-ikäisille.

Ulkomailla kohistaan ruotsalaisesta lastenohjelma Bacillakutenin piirretystä musiikkivideosta, jossa tanssivat penikset ja vaginat. Snoppen och snippen -ohjelmanmusiikkivideo päätyi tv-esityksen julkaisun jälkeen YouTubeen aiheuttaen hilpeyttä ja hämmennystä sekä kotimaassa että ulkomailla. Ohjelman nimi tulee lasten käyttämistä lempinimistä penikselle ja vaginalle. 

Positiivisessa mielessä on pohdittu sitä, kuinka Ruotsi on muita edellä ottaessaan rohkean askeleen opettaessaan lapsille kukista ja mehiläisistä.

Mikä upea kappale maailman luonnollisimmasta asiasta. Taisi olla tyttäreni, joka tanssi musiikin tahtiin eniten.

Luonnollisesti osa pitää sukupuolielimiä sisältävää lastenohjelmaa pöyristyttävänä. Alla olevan kommentin kanssa oli jaettu meemi, jossa luki, että henkilö ei halua asua enää tällä planeetalla.

Vuoden omituisin asia on, että tällaiselle videolle on näytetty vihreää valoa - ja vuotta on mennyt vasta kahdeksan päivää. 

Mukaansatempaavan kappaleen sanoitus liittyy myös läheisesti videon sisältämiin kuviin. Sukupuolielimistä käytetään lapsiystävällisiä termejä. Kappale sisältää esimerkiksi alla olevia vapaasti suomennetut lainaukset.

Täältä tulee penis täydellä vauhdilla.

sekä

Vagina on mahtava, usko pois, jopa vanhalla naisella. Siellä se on niin eleganttina.

Alla on kohua herättänyt musiikkivideo, jonka voi katsoa YouTuben mukaan katsoa täysi-ikäiset.

Kirjoitimme aikaisemmin, kuinka Disney-elokuvat voivat näyttää huonoa esimerkkiä pojille. Katso juttu tästä.

Lähde: The Daily Dot, Cosmopolitan, Local

Kilpailut

Uusimmat